Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανεβάζει στροφές ο Τουρέ

Ανεβάζει στροφές ο Τουρέ
Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2018 - 00:30

Χωρίς απρόοπτα ξεκίνησε την Δευτέρα (17/09) η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση κόντρα στην Ρεάλ Μπέτις. Ο Θρύλος ο οποίος έχει στο μυαλό του μόνο την αναμέτρηση της πρεμιέρας της φάσης των ομίλων του Europa League θέλει να είναι απόλυτα έτοιμος για το συγκεκριμένο ματς.

Όσον αφορά το πρόγραμμα της απογευματινής προπόνησης ήταν αρκετά χαλαρό μιας και υπήρχε και η κόπωση από τον αγώνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ενώ οι διεθνείς ποδοσφαιριστές είχαν ρεπό.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα ανεβάσει ρυθμούς στους παίκτες του από την Τρίτη (18/09) ενόψει του ματς με τους «Ανδαλουσιάνους». Ωστόσο αυτό που πρέπει κανείς να κρατήσει από την προπόνηση της Δευτέρας είναι το γεγονός ότι ο Γιάγια Τουρέ έδειξε ότι ανεβάζει ακόμα περισσότερο ρυθμούς μιας και έβγαλε ένα μέρος της προπόνησης του Θρύλου.

Μπορεί βέβαια η έντασή της να μην ήταν πολύ μεγάλη ωστόσο αυτό δείχνει ότι ο Ιβοριανός μέσος αρχίζει σιγά σιγά να ενσωματώνεται πλήρως με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές και κάνει τρομερό αγώνα προκειμένου να είναι πανέτοιμος όσο πιο σύντομα γίνεται.

Διαβάστε επίσης