Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κινήσεις... ματ από τον πάγκο!

Κινήσεις... ματ από τον πάγκο!
Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2018 - 09:34

Ένας προπονητής δεν αρκεί να παρατάσσει την κατάλληλη ενδεκάδα. Θα πρέπει να κάνει και σωστές κινήσεις από τον πάγκο, όταν το ματς δεν πάει καλά. Όταν δεν εξελίσσεται όπως το έχει σχεδιάσει. Με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει δείξει πώς οι κινήσεις του από τον πάγκο αποδίδουν και έχουν αποτέλεσμα.

Ορισμένοι μπορεί να πουν ότι είναι και θέμα τύχης, όταν ο παίκτης που θα έρθει ως αλλαγή θα δώσει τη λύση, θα κάνει τη διαφορά, θα συμβάλλει για να επιτευχθεί ο στόχος. Όμως με τον Πορτογάλο τεχνικό σημασία έχει πώς οι αλλαγές του είναι απόλυτα αποτελεσματικές.

Όπως έγινε την περασμένη Κυριακή με τον Νάτχο που έδωσε αυτό που έψαχνε ο Ολυμπιακός κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Το γκολ στο τέλος και τη νίκη για το Θρύλο. Οι «άσσοι» από το... μανίκι του 48χρονου τεχνικού βγαίνουν σε κάθε ματς κι αυτό είναι που μετράει.

Ο ίδιος «διαβάζει» το ματς από τον πάγκο και κάνει τις κινήσεις που απαιτούνται, ώστε το αποτέλεσμα να είναι το επιθυμητό.

Διαβάστε επίσης

Το Κάστρο του Θρύλου!

Το Κάστρο του Θρύλου!

Ποσοστό νικών 85% έχουν οι «ερυθρόλευκοι» στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», σε ματς πρωταθλήματος.

Φουλάρουν για Μπέτις

Φουλάρουν για Μπέτις

Πρωινή προπόνηση έχει το πρόγραμμα της Τρίτης για τους «ερυθρόλευκους», ενόψει του ματς με τους Ισπανούς.

«Απίστευτη η έδρα του Ολυμπιακού!»

«Απίστευτη η έδρα του Ολυμπιακού!»

Ο Χοσιέ Κάνιας του ΠΑΟΚ, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «ABC» της Σεβίλλης, προειδοποίησε τους συμπατριώτες του για την ατμόσφαιρα στο «Γ. Καραϊσκάκης».