Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η κίνηση του Μαρτίνς με Γκιγιέρμε

Η κίνηση του Μαρτίνς με Γκιγιέρμε
Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018 - 02:26

Στο ματς της περασμένης Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης, το πλάνο του Πέδρο Μαρτίνς ήταν να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Γκιγιέρμε. Ο Βραζιλιάνος μέσος είχε κάνει ζέσταμα, είχε πάρει και οδηγίες από τον Πέδρο Μαρτίνς και τους συνεργάτες του και ήταν έτοιμος να μπει στο ματς.

Όμως το γκολ που σημείωσε η ομάδα της Αρκαδίας, αναπροσάρμοσε τα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού. Ο 27χρονος Βραζιλιάνος μέσος δεν μπήκε στο ματς, επέστρεψε στην προθέρμανση και τελικά με την τροπή της αναμέτρησης δεν πήρε χρόνο συμμετοχής.

Με τον 48χρονο προπονητή να κάνει την κίνησή του, στην προπόνηση της Τρίτης. Μίλησε με τον Βραζιλιάνικο αμυντικό χαφ και του εξήγησε ποιος ήταν ο λόγος που δεν του έδωσε τελικά την ευκαιρία να κάνει την πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Δεν είχε να κάνει με την απόδοσή του, αλλά με τις συνθήκες του ματς και τις καταστάσεις που είχαν διαμορφωθεί. Ο Μαρτίνς, πάντως, εμπιστεύεται τον Βραζιλιάνο μέσο και είναι σίγουρο πώς στα προσεχή ματς θα πάρει χρόνο συμμετοχής.

Διαβάστε επίσης

«Νέα» πρόσωπα στην ενδεκάδα

«Νέα» πρόσωπα στην ενδεκάδα

Όλα δείχνουν ότι ο Μεριά θα είναι στο αρχικό σχήμα κόντρα στην Μπέτις. Υποψήφιοι Νάτχο, Γκιγιέρμε και τα σενάρια με Χασάν και Ναουέλ.

Τρέλα για τα «μαγικά χαρτάκια»!

Τρέλα για τα «μαγικά χαρτάκια»!

Εάν δεν σπεύσετε την Τετάρτη το πρωί -στις 10:00 ανοίγουν τα εκδοτήρια- δεν θα βρείτε εισιτήριο για το ματς με την Μπέτις, καθώς τα εναπομείναντα είναι λίγα!