Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μέγα πάθος για τη νίκη κόντρα στην Μπέτις!

Μέγα πάθος για τη νίκη κόντρα στην Μπέτις!
Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018 - 20:56

Ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι θα δώσει αύριο, Πέμπτη (20/09) ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα υποδεχτεί στις 22:00 την Μπέτις στην πρεμιέρα για τους ομίλους του Europa League.

Όλοι στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο «διψούν» για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, κάτι το οποίο φάνηκε και από τις δηλώσεις των Πέδρο Μαρτίνς και Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που έδωσαν το απόγευμα της Τετάρτης (19/09).

Οι Πειραιώτες γνωρίζουν το πόσο σημαντικός είναι αυτός ο αγώνας με τους Ισπανούς για τη συνέχεια τους στη διοργάνωση και γι’ αυτό είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να μπορέσουν να πάρουν το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Τεράστιο είναι το πάθος για τη νίκη και από τον κόσμο του Θρύλου, ο οποίος αναμένεται να δημιουργήσει για ακόμη μία φορά φανταστική ατμόσφαιρα στο «Γ. Καραϊσκάκης» δίνοντας ώθηση στους παίκτες της αγαπημένης τους ομάδας.

Ο Ναός θα «βράζει» και όλοι οι παίκτες της ομάδας θα πάρουν έξτρα ώθηση από τους φίλους του Ολυμπιακού, προκειμένου να πάρουν τη νίκη κόντρα σε έναν πολύ δύσκολη αντίπαλο.

Το πάθος… ξεχειλίζει, όλοι είναι ανυπόμονοι για τη σέντρα του αυριανού ματς και είναι αποφασισμένοι να δείξουν και μέσα στον αγωνιστικό χώρο το πόσο πολύ θέλουν να πάρουν τη νίκη, παίζοντας με το μαχαίρι στα... δόντια και στα 90’ λεπτά της αναμέτρησης.

Διαβάστε επίσης