Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φωνή, πάθος, ψυχή με την ερυθρόλευκη!

Φωνή, πάθος, ψυχή με την ερυθρόλευκη!
Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018 - 12:05

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε στις 22:00 (20/09) την Μπέτις στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν και σε αυτό το ματς τον κόσμο στο πλευρό τους, με τους ΓΑΥΡΟΥΣ να ετοιμάζονται να μετατρέψουν για ακόμη μία φορά σε «καμίνι» το Ναό, δίνοντας ώθηση στους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς για μία μεγάλη νίκη.

Οι φίλοι των Πειραιωτών γνωρίζουν ότι μπορούν να δώσουν έξτρα ενέργεια στους παίκτες της ομάδας και γι’ αυτό δε θα σταματήσουν να φωνάζουν για την αγαπημένη τους ομάδα.

Οι ΓΑΥΡΟΙ έχουν γίνει ένα τη φετινή σεζόν με την ομάδα, κάτι το οποίο έχει φέρει και τα πολύ καλά αποτελέσματα μέχρι στιγμής. Στο αποψινό ματς χρειάζεται να παίξει μπάλα και ο κόσμος, κάτι το οποίο γνωρίζει και αναμένεται να πράξει, ντύνοντας φυσικά όλο το Ναό στα ερυθρόλευκα, όπως έχει συνηθίσει να κάνει τη φετινή σεζόν.

Διαβάστε επίσης

«Ζήτησε συγγνώμη η Daily Mail από τον Βαγγέλη Μαρινάκη»

«Ζήτησε συγγνώμη η Daily Mail από τον Βαγγέλη Μαρινάκη»

Το αγγλικό Μέσο απολογήθηκε δημόσια στον ηγέτη των Πειραιωτών για ένα προηγούμενο άρθρο του, στο οποίο έκανε λόγο για παρουσία του στα αποδυτήρια των διαιτητών στο ματς με την Μπέρνλι, κάτι που παραδέχτηκε ότι δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

«Έφτασε η ημέρα» (pic)

«Έφτασε η ημέρα» (pic)

Η ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη σημερινή (20/09) μεγάλη μάχη των Πειραιωτών κόντρα στη Μπέτις.