Ντουντούκα
Μάγκας Μπουχαλάκης! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Την Παρασκευή (21/09) τα εναπομείναντα εισιτήρια για τη Μίλαν

Την Παρασκευή (21/09) τα εναπομείναντα εισιτήρια για τη Μίλαν
Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018 - 16:45

Ενημέρωση με την οποία γνωστοποιεί τους τρόπους διάθεσης των εισιτηρίων που έχουν απομείνει για την αναμέτρηση κόντρα στη Μίλαν στην Ιταλία, εξέδωσε ο Ολυμπιακός.

Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ έκανε γνωστό ότι τα εισιτήρια θα διατίθενται την Παρασκευή (21/09) από τις 10:00 έως τις 18:00 από το εκδοτήριο του «Γ. Καραϊσκάκης» που βρίσκεται έξω από την θύρα 25.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 2ης Αγωνιστικής του UEFA EUROPA LEAGUE μεταξύ των ομάδων MILAN - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, που θα διεξαχθεί στο "STADIO G.MEAZZA – SAN SIRO" την Πέμπτη 04/10/2018 στις 18:55 (τοπική ώρα), ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εναπομείναντα εισιτήρια του αγώνα θα διατεθούν την Παρασκευή 21/09 (10:00 – 18:00), από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από την θύρα 25.

Κάθε φίλαθλος για να προμηθευτεί εισιτήριο πρέπει να επιδείξει το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατήριο και την κάρτα φιλάθλου του Ερασιτέχνη ΟΣΦΠ.

Για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας VVIP, η διάθεση θα γίνεται από τα γραφεία των Εισιτηρίων Διαρκείας (είσοδος VIP) στο Γήπεδο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚH, με τις ανωτέρω ώρες λειτουργίας.

Σημειώνουμε ότι σε κάθε εισιτήριο θα αναγράφεται όνομα και επώνυμο με ανεξίτηλο μελάνι, καθώς θα υπάρξει σχετικός έλεγχος (ταυτοποίηση) από την ιταλική αστυνομία κατά την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο.

Δεν θα επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο από την ιταλική αστυνομία σε όσους μεταβιβάσουν ή διορθώσουν το εισιτήριο τους.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι 25€».

Διαβάστε επίσης

Τιμωρία της ΑΕΚ ζητεί ο Ολυμπιακός

Τιμωρία της ΑΕΚ ζητεί ο Ολυμπιακός

Οι «ερυθρόλευκοι» κατέθεσαν προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ για την υπόθεση Χριστοδουλόπουλου, ζητώντας να επιβληθεί στους «κιτρινόμαυρους» απαγόρευση μεταγραφών.