Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Διαιτητικές αποφάσεις επηρέασαν το παιχνίδι»

«Διαιτητικές αποφάσεις επηρέασαν το παιχνίδι»
Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2018 - 00:40

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 κόντρα στη Μπετίς με τον Αχμέντ Χασάν να αγωνίζεται και στα ενενήντα λεπτά.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Αιγύπτιος επιθετικός στις δηλώσεις του στάθηκε στη διαιτησία του αγώνα, τονίζοντας οτι κάποιες διαιτητικές αποφάσεις επηρέασαν το παιχνίδι.

Αναλυτικά:

«Πράγματι η Μπέτις είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν μας απείλησε με επικίνδυνες φάσεις, αλλά εμείς τις κάναμε. Η Μπέτις είχε τον έλεγχο την κατοχή αλλά δεν έκανε τίποτα καλύτερο. Το ποδόσφαιρο είναι γκολ και από τη στιγμή που δεν υπήρχαν γκολ δεν ήταν και το καλύτερο παιχνίδι.

Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Εμείς προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε κάθε επιθετική μας λειτουργία και να κάνουμε γκολ, αλλά δεν το καταφέραμε. Παλέψαμε αρκετά, ο κόσμος μας βοήθησε, αλλά ήταν δύσκολο ματς απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Κατά τη γνώμη μου είναι κάποιες διαιτητικές αποφάσεις που επηρέασαν το παιχνίδι. Τα τελευταία λεπτά ήταν δύσκολα για εμάς γιατί ήμασταν με παίκτη λιγότερο.

Αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι και έχουμε άλλα πέντε μπροστά μας. Εμείς πάντα θα πηγαίνουμε για να πάρουμε τη νίκη και συγκεντρωνόμαστε στα επόμενα παιχνίδια».

Διαβάστε επίσης