Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιχείρηση: χρυσά γάντια

Επιχείρηση: χρυσά γάντια
Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2018 - 09:45
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Αν προσπαθούσες να βρεις το μεγαλύτερο καλό, πέρα από τον βαθμό της ισοπαλίας όπως εξελίχθηκε το ματς και τον Ολυμπιακό να κάνει αναγκαστικά τα 2/3 των αλλαγών του λόγω καρτών, αυτό θα ήταν ο Ανδρέας Γιαννιώτης.

Ακούγαμε / διαβάζαμε (και απορούσαμε προσπαθώντας να καταλάβουμε το γιατί) μετά από μερικά ματς τον τελευταίο καιρό μια μουρμούρα για τον Έλληνα τερματοφύλακα. Άλλος «έβλεπε» ότι δεν έχει καλές εξόδους, άλλος ότι δεν εμπνέει, άλλος ότι δεν ταιριάζει ο... ωροσκόπος του μ' εκείνον των αμυντικών. Προφανώς έχουν δικαίωμα όλοι στην άποψη αλλά καλό είναι κι αυτή να έχει επαφή με την πραγματικότητα. Καλό επίσης είναι να θυμόμαστε ότι «δικαίωμα» στο λάθος έχουν ΟΛΟΙ, ακόμα και οι πλέον ταλαντούχοι, ακόμα και οι πλέον καλοπληρωμένοι του πλανήτη.

Ο Γιαννιώτης χθες λοιπόν έδειξε και στους πιο απαιτητικούς (ας το πούμε κομψά) ότι έχει την ανθεκτικότητα, ψυχική και σωματική, ν' αντεπεξέρθει σε πολύ υψηλό επίπεδο και σε ευρωπαϊκό ματς όπου η μπάλα πέρασε την περισσότερη ώρα γύρω ή εντός της περιοχής του.

Διαβάστε επίσης

Παραμένει αήττητος!

Παραμένει αήττητος!

Ο Ολυμπιακός μετράει 6 νίκες και 2 ισοπαλίες στους πρώτους 8 αγώνες για τη φετινή σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη.