Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κόλλησε την... ίωση: παιχταρά μου

Κόλλησε την... ίωση: παιχταρά μου
Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2018 - 11:44
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Προέρχονταν από ίωση και, όσο να 'ναι, αυτό καταπονεί το σώμα ενός αθλητή. Κι αν αυτό είναι από μόνο του καταπονημένο με συνεχή ματς και ταξίδια, καταλαβαίνει ο καθένας πόσο δύσκολη μπορεί να κάνει την προσπάθειά του σ' ένα ματς υψηλής έντασης όπως το χθεσινοβραδινό με τη Μπέτις.

Κι όμως, αυτός ο ταλαιπωρημένος από ίωση και συνεχή ματς, έτρεχε λες και προέρχονταν από διακοπές μακράς διαρκείας. Και σε κάνει να σκέφτεσαι ότι έχει κολλήσει τη γνωστή... ίωση: παιχταρά μου. Για τον απίθανο, για μία ακόμη φορά φέτος, Ομάρ ο λόγος. Ο Νορβηγός συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις και στο πιο δύσκολο ματς, ως τώρα, της σεζόν ήταν ο κορυφαίος του Ολυμπιακού (μαζί με τον Γιαννιώτη) συμβάλλοντας τα μέγιστα γι' αυτό το 0-0.

Και δεν είναι μόνο η φάση λίγο μετά την έναρξη του β' μέρους που πήρε το... πορτοφόλι του Τέγιο, είναι και μια άλλη στο α' όταν ο Μεριά βγαίνει πολύ ψηλά να πάρει κεφαλιά, στη μεσαία γραμμή, αλλά τη χάνει και ο Τέγιο έχει ένα... στρέμμα γήπεδο να διανύσει για να βγει μόνος προ του Γιαννιώτη. Ο Ομάρ σε ρυθμό... περιπάτου γυρίζει από πίσω και τον «τρώει» με απίστευτη άνεση στο τρέξιμο τον Τέγιο κλέβοντας τη μπάλα και γυρνώντας τη με ασφάλεια στον τερματοφύλακά του.

Απίθανος πραγματικά ο Νορβηγός, μακάρι να συνεχίσει έτσι.

Διαβάστε επίσης

Εξαιρετικός και πάλι ο Καμαρά

Εξαιρετικός και πάλι ο Καμαρά

Ο Αφρικανός μέσος του Ολυμπιακού πραγματοποίησε ακόμη μία πολύ καλή εμφάνιση, με απίστευτα τρεξίματα και στο χθεσινό ματς με την Μπέτις.