Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξεφτιλίζεται ελεύθερα με Σκουλά και Τζήλο

Ξεφτιλίζεται ελεύθερα με Σκουλά και Τζήλο
Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2018 - 14:26
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Οι ορισμοί των διαιτητών γίνονται ανάλογα με τη βαθμολογία που μόνο στην Ελλάδα δεν αντικατοπτρίζει την απόδοσή τους. Σα να μην έφτανε αυτό, ο Περέιρα, που λένε ότι κάνει ορισμούς, κατάργησε μέχρι και την λογική σε αυτούς του Κυπέλλου.

Καλά, δεν καταλαβαίνει ότι ξεφτιλίζεται;

Μετά την πρόκληση με τον Ευαγγέλου, που τον έβαλε στον αγώνα Κυπέλλου Ολυμπιακός-Λεβαδειακός, με ποιο κριτήριο όρισε (σ.σ. ο Πορτογάλος δεν ορίζει;) τον Σκουλά (Θεσσαλίας), ο οποίος τη Δευτέρα σφυρίζει Πανιώνιος-Ολυμπιακός στο ματς Κυπέλλου της Πέμπτης Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός; Δεν τον ενδιαφέρει η απόδοση του ρέφερι στη Νέα Σμύρνη; Τότε γιατί βάζουν παρατηρητές για να βαθμολογούν τους διαιτητές;

«Ανέκδοτο» είναι ο ορισμός του Τζήλου (Λάρισας) στο παιχνίδι της Τρίτης ΑΕΚ-Λαμία. Ο Λαρισαίος την Κυριακή είναι τέταρτος στην Τούμπα (ΠΑΟΚ-ΑΕΚ), όμως βαθμολογούνται και οι τέταρτοι. Ο Περέιρα, που λένε ότι κάνει ορισμούς, κατάλαβε ότι έτσι προσβάλει τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΚΕΔ, τον Ισπανό Μαρίν που είναι παρατηρητής στο παιχνίδι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και θα βαθμολογήσει τον Γκεστράνιους, τους βοηθούς του και τον Τζήλο; Αν τραυματιστεί ο Φινλανδός και χρειαστεί να διαιτητεύσει ο Τζήλος και δεν πάει καλά; Χώρια που ως τέταρτος θα έχει δύσκολο έργο με τον έλεγχο των πάγκων.

Από κει και πέρα είναι τουλάχιστον αστείο να νομίζει ο Πορτογάλος ότι κάνει επίδειξη δύναμης στον Ολυμπιακό. Ξέχασε ότι στην Πορτογαλία τον έδιωξε η Πόρτο λόγω της Μπενφίκα;

Τα ίδια έκανε ο Περέιρα, που λένε ότι κάνει ορισμούς, και με άλλους διαιτητές. Πλην του Τζήλου κα οι Τάσης, Κουμπαράκης, Ευαγγέλου, Τσαμούρης είναι τέταρτοι στο πρωτάθλημα, όμως τους έβαλε να διαιτητεύσουν στο Κύπελλο. Πλην του Σκουλά, και ο Τζοβάρας, μετά το Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός στο πρωτάθλημα θα διαιτητεύσει και στο Κύπελλο (Ξάνθη-ΟΦΗ). Επίσης, οι Βρέσκας, Σέζος, Γρατσάνης, Μανούχος που σφυρίζουν στο πρωτάθλημα μπήκαν τέταρτοι στο Κύπελλο. Σερί παιχνίδι πήραν και οι βοηθοί Σάββας, Κουρομπύλια, Κωσταράς, μπήκαν «καπάκι» στο Κύπελλο, μετά το πρωτάθλημα.

Εντάξει, να τους βάλει ο Περέιρα, αν αυτός ορίζει, αλλά γιατί δεν κρατάει ούτε τα προσχήματα; Τους ορισμούς για το Κύπελλο, μπορούσε να τους ανακοινώσει τη Δευτέρα, με εξαίρεση τους αγώνες της Τρίτης, όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια.

Γιατί, θέλει να γελάει ο κόσμος μαζί του;

Διαβάστε επίσης

Ορισμός-σκάνδαλο με Ευαγγέλου

Ορισμός-σκάνδαλο με Ευαγγέλου

Ξεφτιλίζεται ο Περέιρα που έβαλε στον αγώνα Κυπέλλου Ολυμπιακός-Λεβαδειακός τον διαιτητή που στο ματς με τον Παναθηναϊκό έδωσε πέναλτι αντί για φάουλ!