Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτές οι λεπτομέρειες...

Αυτές οι λεπτομέρειες...
Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2018 - 07:46
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Έχουν περάσει μερικές μέρες πια αλλά αναμφίβολα αξίζει να προβληθεί και να υπογραμμιστεί μια κίνηση που έκανε ο Πέδρο Μαρτίνς. Μια κίνηση που αποτελεί την αποθέωση της σοβαρότητας και του επαγγελματισμού του Πορτογάλου τεχνικού και εξηγεί πολλά.

Όταν οι διεθνείς επέστρεψαν από τις εθνικές τους ο 48χρονος τεχνικός με τους συνεργάτες του απευθύνθηκαν σε όλες τις ομοσπονδίες στις οποίες... έστειλαν παίκτες τους. Για ποιό λόγο; Μα για να τους στείλουν το συντομότερο οπτικό υλικό αλλά και λεπτομερείς αναφορές από τα όσα έκαναν οι παίκτες σε ματς και προπονήσεις (!) όσο ήταν μαζί τους. Ο Μαρτίνς δηλαδή θέλησε να μάθει τι είδους και ποιάς έντασης δουλειά έκαναν με τις εθνικές οι παίκτες του. Εννοείται πως μίλησε έναν προς έναν και με τους ίδιους τους παίκτες ώστε να σχηματίσει ολοκληρωμένη γνώμη.

Μπορεί να σας φαίνεται λεπτομέρεια όλο αυτό, μπορεί και όχι. Το βέβαιο είναι ότι πρόκειται για μία από τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά...

Διαβάστε επίσης

Και η Άιντραχτ για Καμαρά

Και η Άιντραχτ για Καμαρά

Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα από το εξωτερικό εκτός από τη Νιούκαστλ ενδιαφέρον για την απόκτηση του Αφρικανού μέσου του Ολυμπιακού έχει και η γερμανική ομάδα.

«Ο σωτήρας της Μπέτις»

«Ο σωτήρας της Μπέτις»

Η ισπανική «Sport» στέκεται στην απόδοση του Ρόμπλες, χαρακτηρίζοντάς τον πρωταγωνιστή για την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό.

Τί κόσμος... μπαμπά!

Τί κόσμος... μπαμπά!

Τα λόγια του πορτιέρο της Μπέτις σε Ομάρ και Σάββα Θεοδωρίδη για την ατμόσφαιρα στο «Γ. Καραϊσκάκης».