Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και η Άιντραχτ για Καμαρά

Και η Άιντραχτ για Καμαρά
Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2018 - 09:37

Ο Μαντί Καμαρά έχει εντυπωσιάσει με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του στον Ολυμπιακό, οι οποίες όπως φαίνεται δεν έχουν περάσει απαρατήρητες στην Ευρώπη.

Ο Αφρικανός μέσος του Θρύλου σύμφωνα με χθεσινό αγγλικό δημοσίευμα βρίσκεται στο στόχαστρο της Νιούκαστλ, η οποία μάλιστα όπως τονίζεται είναι διατεθειμένη να καταθέσει το ποσό των 10 εκατομμυρίων λιρών τον Ιανουάριο για να τον αποκτήσει.

Την ίδια ώρα νέα δημοσιεύματα από το εξωτερικό τονίζουν ότι εκτός από τις «Καρακάξες» ενδιαφέρον για τον διεθνή πλέον μέσο από τη Γουινέα έχει και η Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Μάλιστα, σε ένα από τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, στην ιστοσελίδα club call, φιλοξενούνται και κάποιες δηλώσεις του Φρανσουά Μοντεστό, ο οποίος φέρεται να τόνισε: «τον φέραμε σαν ένα ταλέντο που θα ήταν τέταρτη επιλογή στο ροτέισον και θα έπαιζε 10-15 παιχνίδια τη σεζόν και ήδη είναι βασικός και πρώτη επιλογή».

Ακόμη είναι πολύ νωρίς για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, όμως, όπως φαίνεται ο Μαντί Καμαρά αποτελεί ήδη πόλο έλξης για πολλές ομάδες.

Διαβάστε επίσης

Ανεβάζει στροφές για Πανιώνιο (pic)

Ανεβάζει στροφές για Πανιώνιο (pic)

Συνεχίζεται η σκληρή δουλειά στο Ρέντη από τους παίκτες του Ολυμπιακού, ώστε να είναι έτοιμοι στο ματς με τους «κυανέρυθρους» στη Νέα Σμύρνη.

«Ο σωτήρας της Μπέτις»

«Ο σωτήρας της Μπέτις»

Η ισπανική «Sport» στέκεται στην απόδοση του Ρόμπλες, χαρακτηρίζοντάς τον πρωταγωνιστή για την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό.