Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανεβάζει στροφές για Πανιώνιο (pic)

Ανεβάζει στροφές για Πανιώνιο (pic)
Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2018 - 10:15

«Φορτσάρει» για Πανιώνιο ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» ανεβάζουν στροφές ενόψει της πολύ σημαντικής αναμέτρησης με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, η οποία θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (24/09).

Οι Πειραιώτες δουλεύουν σκληρά, ώστε να παρουσιαστούν απόλυτα έτοιμοι στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και να κάνουν έτσι το 4/4 στο φετινό πρωτάθλημα.

Όλοι στην ομάδα έχουν συνειδητοποιήσει ότι η επιστροφή στην κορυφή στην ελληνική Λίγκα είναι ο πρώτος στόχος της ομάδας και είναι αποφασισμένοι να δώσουν ότι έχουν για να τα καταφέρουν.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανάρτησε μία φωτογραφία από τη σημερινή (22/09) προπόνηση της ομάδας, με τους ρυθμούς να ανεβαίνουν ενόψει Νέας Σμύρνης.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η σκληρή δουλειά συνεχίζεται, ενόψει του αγώνα της Δευτέρας με τον Πανιώνιο! ????⚪ ???????? / The hard work continues, ahead of Monday's match against Panionios! ????⚪ ???????? #olympiacos #training #WeKeepOnDreaming

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη olympiacosfc (@olympiacosfc) στις

Διαβάστε επίσης

Ικανοποίηση για την τεράστια προσπάθεια

Ικανοποίηση για την τεράστια προσπάθεια

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έβγαλαν πάθος στο ματς με την Μπέτις, ειδικά όταν έμειναν με 10 παίκτες, κρατώντας το μηδέν στην άμυνα, κάτι το οποίο γεμίζει ικανοποίηση όλους στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο.

Και η Άιντραχτ για Καμαρά

Και η Άιντραχτ για Καμαρά

Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα από το εξωτερικό εκτός από τη Νιούκαστλ ενδιαφέρον για την απόκτηση του Αφρικανού μέσου του Ολυμπιακού έχει και η γερμανική ομάδα.