Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Από την αρχή δυνατά!

Από την αρχή δυνατά!
Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018 - 13:31

«Must win» είναι το αποψινό (19:30) ματς για τον Ολυμπιακό στη Νέα Σμύρνη. Η ευκαιρία που θα έχουν οι «ερυθρόλευκοι» να βρεθούν μόνοι πρώτοι στη βαθμολογία δεν πρέπει να χαθεί και δεν θα χαθεί. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα του, ώστε να πάρει το τρίποντο κόντρα στον Πανιώνιο και να κάνει το «4 στα 4» στη φετινή Superleague. Πάντως, κανείς στο «στρατόπεδο» του Θρύλου δεν περιμένει εύκολο ματς. Αντίθετα, είναι έτοιμοι για να ματς με υψηλό συντελεστή δυσκολίας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, πάντως, έχει ζητήσει από τους παίκτες του να κάνουν αυτό που συνηθίζουν φέτος. Να μπουν πολύ δυνατά, να επιβάλλουν από την αρχή του ματς το ρυθμό τους και να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ. Διότι σε αυτή την περίπτωση, θα πετύχουν δύο πράγματα. Αφενός θα αποβάλλουν το άγχος που έχουν τέτοιου τύπου αναμετρήσεις για την ομάδα που έχει τον τίτλο του φαβορί. Αφετέρου γιατί με ένα γρήγορο γκολ θα αναγκαστεί και ο γηπεδούχος Πανιώνιος να μην παίξει φουλ άμυνα, αλλά θα ανοιχθεί περισσότερο στον αγωνιστικό χώρο.

Με τον Μαρτίνς να προσανατολίζεται στην ενδεκάδα που έχει χρησιμοποιήσει στα περισσότερα φετινά ματς. Οι παίκτες που την αποτελούν έχουν αποκτήσει χημεία μεταξύ τους, ενώ θα γίνουν και μια-δύο αλλαγές με δεδομένο ότι ο παράγοντας κούραση δεν πρέπει να κάνει την εμφάνισή του στην αποψινή αναμέτρηση.

Διαβάστε επίσης