Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με Πορτογάλο ξανά...

Με Πορτογάλο ξανά...
Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018 - 16:06
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Το ματς με τον Πανιώνιο έχει πολύ μεγάλη σημασία για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» στοχεύουν στο «διπλό» στη Νέα Σμύρνη για να βρεθούν μόνοι πρώτοι στη βαθμολογία της Superleague. Και να κάνουν, παράλληλα, το «4 στα 4» στην εκκίνηση του φετινού πρωταθλήματος. Κάτι που δεν έχουν πετύχει εδώ και τρία χρόνια. Από τη σεζόν 2015-16 είχαν να κάνουν ανάλογο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Κάτι που διεκδικούν και φέτος.

Με μια πολύ σημαντική παράμετρο. Στον πάγκο του Ολυμπιακού είναι ο Πέδρο Μαρτίνς, ενώ ο προηγούμενος που είχε κάνει κάτι ανάλογο ήταν ο Μάρκο Σίλβα. Πριν από τρία χρόνια, στην αφετηρία της σεζόν 2015-16. Με Πορτογάλο προπονητή και τότε, με Πορτογάλο προπονητή και τώρα…

Αξίζει να σημειώσουμε ένα ακόμα ενδιαφέρον στοιχείο. Όπως φέτος, έτσι και τότε στα τέσσερα πρώτα ματς οι «ερυθρόλευκοι» είχαν αντιμετωπίσει μεταξύ άλλων τον Πανιώνιο και τον Λεβαδειακό. Τότε ήταν για την 1η και τη 2η αγωνιστική, αντίστοιχα. Με τον Θρύλο να επικρατεί 3-0 και 2-0, εντός και εκτός έδρας, αντίστοιχα. Στη συνέχεια νίκησε Πλατανιά και Ξάνθη, εντός και εκτός έδρας, αντίστοιχα με σκορ 3-1.

Διαβάστε επίσης

Ο κόσμος θα παίξει... μπάλα!

Ο κόσμος θα παίξει... μπάλα!

Εάν στο «Γ. Καραϊσκάκης» δίνει μεγάλη ώθηση στην ομάδα, στη Νέα Σμύρνη θα είναι ακόμα πιο πολύτιμη η βοήθεια.