Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξεφτιλίστηκε σε όλη την Ελλάδα

Ξεφτιλίστηκε σε όλη την Ελλάδα
Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018 - 17:45
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Χωρίς προηγούμενο είναι το κάζο που έπαθε η ΕΠΟ, η οποία όχι μόνο δεν μπορεί να διοικήσει και απουσιάζει μόνιμα από όλα τα σημαντικά θέματα του ποδοσφαίρου, επίσης ούτε σωστό πρόγραμμα δεν μπορεί να βγάλει, αν και κατά τα άλλα είναι διοργανώτρια στο Κύπελλο. Η ομοσπονδία δεν έλαβε υπόψη της το πρόγραμμα του πρωταθλήματος, το οποίο η Λίγκα ανακοίνωσε πριν από μέρες, με αποτέλεσμα να ρεζιλευτεί και να αναγκαστεί να αναβάλει τρεις αγώνες (ΑΕΚ-Λαμία, Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός, Πανιώνιος-Λάρισα) για την άλλη εβδομάδα λόγω του 48ώρου.

Αντίθετα, για την ΕΠΟ το «ευ αγωνίζεσθαι», ή το fair play όπως θα το έλεγε ο Θόδωρος, θα πρέπει να είναι... οδοντόκρεμα. Δεν εξηγείται αλλιώς η απόρριψη του αιτήματος του Ολυμπιακού, με το οποίο συμφώνησε και ο Λεβαδειακός και η Cosmote για αλλαγή έδρας της μέρας του αγώνα Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό, ώστε να γίνει την Τετάρτη 26/09 αντί για Πέμπτη 27 του μήνα, το οποίο υπό τις προαναφερόμενες προϋποθέσεις θα το έκανε δεκτό μέχρι και η ομοσπονδία της Βόρειας Κορέας.

Όμως, στην περίπτωση της ΕΠΟ απλά επιβεβαιώθηκε το... «δικός μας Γραμμένος».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ για τις αναβολές των αγώνων:

Η Επιτροπή Διοργανώσεων πήρε τις ακόλουθες αποφάσεις σχετικά με τις ημέρες και ώρες διεξαγωγής τριών αγώνων της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος 2018-19.

  1. Κατόπιν αιτήματος της ομάδος ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ 1964 για την αναβολή του αγώνα της 1ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδος ΑΕΚ – ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ 1964 που έχει ορισθεί για την Τετάρτη 26/9/2018, η Επιτροπή Διοργανώσεων έκανε δεκτό το ανωτέρω αίτημα, η δε ημερομηνία τέλεσης του αγώνα θα γνωστοποιηθεί με νεότερη ανακοίνωση.
  2. Αλλαγή ημερομηνίας και ώρας στον αγώνα της 1ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου Παναιτωλικός- Παναθηναϊκός. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 02/10/2018 και ώρα 17:30 στο γήπεδο του Παναιτωλικού.
  3. Αλλαγή ημερομηνίας και ώρας στον αγώνα της 1ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου Πανιώνιος-Λάρισα. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 03/10/2018 και ώρα 17:30 στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Διαβάστε επίσης

Η ενδεκάδα του Θρύλου

Η ενδεκάδα του Θρύλου

Ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε τους ποδοσφαιριστές που θα ξεκινήσουν την αναμέτρηση κόντρα στον Πανιώνιο.

Ο κόσμος θα παίξει... μπάλα!

Ο κόσμος θα παίξει... μπάλα!

Εάν στο «Γ. Καραϊσκάκης» δίνει μεγάλη ώθηση στην ομάδα, στη Νέα Σμύρνη θα είναι ακόμα πιο πολύτιμη η βοήθεια.

Με Πορτογάλο ξανά...

Με Πορτογάλο ξανά...

Ο Ολυμπιακός στοχεύει στο «4 στα 4» στο πρωτάθλημα στην εκκίνηση μιας σεζόν, μετά από 3 χρόνια.