Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θρύλε γερά, γερά, πρωτάθλημα ξανά…» (vid)

«Θρύλε γερά, γερά, πρωτάθλημα ξανά…» (vid)
Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018 - 19:04

Μετά από πολλά χρόνια ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε στη Νέα Σμύρνη με τον κόσμο στο πλευρό του. Οι οπαδοί του Θρύλου τοποθετήθηκαν στη θύρα 1 του γηπέδου του Πανιωνίου.

Ο κόσμος είχε από νωρίς παλμό. Μια ώρα πριν το ματς το μεγαλύτερο μέρος της θύρας είχε γεμίσει. Όσο περνούσε η ώρα τόσο και αυξάνονταν οι ΓΑΥΡΟΙ στην εξέδρα.

Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν 1.500 εισιτήρια για το ματς της 4ης αγωνιστικής και τα εξάντλησαν. Πανό από κάθε σημείο της Ελλάδας, τόσο από συνδέσμους Αθήνας όσο και της επαρχίας.

Και το σύνθημα που φώναξαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού πολλές φορές ήταν το «Θρύλε γερά, γερά, πρωτάθλημα ξανά». Δίνοντας από νωρίς ώθηση στην ομάδα.

Διαβάστε επίσης

Παράταση για Ναουέλ

Παράταση για Ναουέλ

Ο Ισπανός εξτρέμ έμεινε εκτός 18άδας και θα περιμένει μερικές ημέρες για να κάνει το ντεμπούτο του. Εκτός και ο Ζοζέ Σα.

«Ανυπομονώ να αγωνιστώ»

«Ανυπομονώ να αγωνιστώ»

Ο Ματίας Ναουέλ σε δηλώσεις του πριν το ματς της Νέας Σμύρνης τόνισε ότι περιμένει πως και πώς να αγωνιστεί με τα «ερυθρόλευκα».

Πανιώνιος - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live 0-1 (Τελικό)

Πανιώνιος - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live 0-1 (Τελικό)

Την ευκαιρία να ανέβει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, μόνος του, έχει ο Ολυμπιακός κόντρα στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη(Live στις 19:30 από το gavros.gr/NS1).

Η συνάντηση Τσιμίκα με Μανθάτη

Η συνάντηση Τσιμίκα με Μανθάτη

Οι δύο παίκτες οι οποίοι αγωνίστηκαν μαζί τόσο στην ανδρική όσο και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού είχαν μικρό τετ-α-τετ στη Νέα Σμύρνη.