Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η κορυφή είναι μόνο για ΕΝΑΝ!

Η κορυφή είναι μόνο για ΕΝΑΝ!
Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2018 - 10:36
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Μάγκικο διπλό με το γκολ του «Φαραώ». Ο Ολυμπιακός νίκησε στη Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο και πλέον είναι μονάχος στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος. Έχοντας 4 νίκες, 12 βαθμούς και το απόλυτο μέχρι στιγμής. Και βρίσκεται εκεί που του αξίζει, στη φυσική του θέση. Ποια είναι αυτή; Η ΚΟΡΥΦΗ!

Το ζητούμενο για μια νέα ομάδα είναι, σε αυτή τη φάση, να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει. Να σημειώνει νίκες και να πετυχαίνει έτσι δύο πράγματα. Να κερδίζει κι άλλους πόντους σε ό,τι αφορά το κομμάτι της αυτοπεποίθησης και παράλληλα να στέλνει μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση πώς είναι ΕΔΩ!

Ενωμένος, με τον κόσμο να αποτελεί την ασπίδα της ομάδας, και δυνατός μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Με ποιοτικούς παίκτες που κάνουν τη διαφορά και μπορούν, ανά πάσα στιγμή, να γίνει ο καθένας ο πρωταγωνιστής, αυτός που θα κάνει τη διαφορά, όταν η μπάλα θα «καίει».

Πρώτος ο Θρύλος και εδώ ισχύει ένα ακόμα ποδοσφαιρικό αξίωμα. Στην κορυφή υπάρχει χώρος μόνο για μια ομάδα. Και όλοι σας ξέρετε ποια είναι αυτή! Μα φυσική η μεγαλύτερη στην Ελλάδα, ο Ολυμπιακός!

Διαβάστε επίσης

Τώρα θυμήθηκαν το VAR!

Τώρα θυμήθηκαν το VAR!

Την 1η και τη 2η αγωνιστή με τα ανύπαρκτα πέναλτι, δεν το επικαλέστηκαν! Εάν λειτουργούσε από την αρχή της σεζόν, θα είχαν δοθεί τα 4 πέναλτι στον Ολυμπιακό.

Περιζήτητος ο Καμαρά

Περιζήτητος ο Καμαρά

Νέα δημοσιεύματα για τον μέσο από τη Γουινέα και ενδιαφέρον ομάδων από το εξωτερικό.

«Κάτι μαγικό...(vid)»

«Κάτι μαγικό...(vid)»

Ο κόσμος πάντα δίπλα στην ομάδα, τη στηρίζει 90 λεπτά και μετά από κάθε ματς, όλοι μαζί πανηγυρίζουν.