Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Γιαννιώτης αποτελεί εγγύηση!

Ο Γιαννιώτης αποτελεί εγγύηση!
Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2018 - 11:28
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Πολλά έχουν ακουστεί για τον Ανδρέα Γιαννιώτη. Γιατί ο Ολυμπιακός τον καθιέρωσε κάτω από τα γκολπόστ, γιατί δεν ήρθε καλύτερος τερματοφύλακας; Όταν είσαι βασικός γκολκίπερ στον Θρύλο δεν φτάνει απλά να είσαι καλός, έχει σημασία να είσαι διαρκώς σε ετοιμότητα. Και τι εννοούμε με αυτό;

Πώς οι αντίπαλοι των «ερυθρολεύκων» δεν θα κάνουν δέκα ευκαιρίες. Θα κάνουν μία, δύο σε κάθε ματς! Κι εκεί θα πρέπει ο γκολκίπερ να είναι σε καλή ημέρα. Να κάνει τις επεμβάσεις που πρέπει, να σταματήσει τις προσπάθειες των αντιπάλων και να κρατήσει την εστία του αλώβητη!

Το έκανε και με την Μπέτις, το έκανε και στη Νέα Σμύρνη. Έχει σταματήσει δύο τετ-α-τετ, ένα ανά ματς, στα δύο τελευταία παιχνίδια. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δικαιώνεται που τον εμπιστεύτηκαν. Ο Γιαννιώτης αποτελεί μια εξαιρετική περίπτωση τερματοφύλακα.

Δουλεύει πολύ, είναι αφοσιωμένος σε αυτό που κάνει, είναι ταπεινός και κοιτά να γίνεται κάθε ημέρα καλύτερος. Και το πιο σημαντικό; Δίνει τις «απαντήσεις» του, σε όσους είχαν βιαστεί να τον κρίνουν, μέσα στον αγωνιστικό χώρο με την απόδοσή του.

Διαβάστε επίσης

Μετρά αντίστροφα ο Τουρέ!

Μετρά αντίστροφα ο Τουρέ!

Βάσει πλάνου θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο ματς με τον Λεβαδειακό και αυτό θα είναι κριτήριο για τη συνέχεια.

Περιζήτητος ο Καμαρά

Περιζήτητος ο Καμαρά

Νέα δημοσιεύματα για τον μέσο από τη Γουινέα και ενδιαφέρον ομάδων από το εξωτερικό.

Τώρα θυμήθηκαν το VAR!

Τώρα θυμήθηκαν το VAR!

Την 1η και τη 2η αγωνιστή με τα ανύπαρκτα πέναλτι, δεν το επικαλέστηκαν! Εάν λειτουργούσε από την αρχή της σεζόν, θα είχαν δοθεί τα 4 πέναλτι στον Ολυμπιακό.