Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το παραλήρημα του Λουτσέσκου δεν έχει τελειωμό!

Το παραλήρημα του Λουτσέσκου δεν έχει τελειωμό!
Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2018 - 14:08

Τον περασμένο Μάιο, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στη Ρουμανία, ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε κάνει σύγκριση του ΠΑΟΚ και τις… αδικίες που ένιωθε πώς έχει υποστεί η ομάδα του, με τη χιτλερική Γερμανία. Τόσοι μήνες πέρασαν αλλά ακόμα ο προπονητής της ομάδας της Θεσσαλονίκης να σκεφτεί καθαρά και να καταλάβει το ατόπημά του.

Κι αντί να το καταλάβει, να τις πάρει πίσω τις δηλώσεις, καθώς δεν γίνεται να κάνεις ούτε καν παρομοίωση όσων έγιναν από τους ναζιστές με το ποδόσφαιρο! Πόσω δε μάλλον όταν η.. αδικία είναι μέσα στο μυαλό του και πουθενά αλλού.

Και τώρα, μερικούς μήνες μετά, επέστρεψε. Με συνέντευξη στη ρουμανική «fanatik», ο τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης δήλωσε μεταξύ άλλων: «Δώσαμε τα πάντα σε κάθε ματς για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να αποδείξουμε σε όλους, ότι ήμασταν οι πραγματικοί πρωταθλητές την περσινή σεζόν. Πιστεύω πως στην ιστορία του αθλητισμού, στην ιστορία του ποδοσφαίρου, αυτό συνέβη μόνο κατά την διάρκεια της Γερμανίας του Χίτλερ. Δεν θυμάμαι ποτέ καμιά αντίστοιχη κατάσταση».

Εντάξει, ορισμένα πράγματα μπορείς να τα πάρεις στην… πλάκα. Αλλά όταν επαναλαμβάνονται από έναν άνθρωπο τότε δεν είναι αστείο! Είναι πολύ σοβαρά τα πράγματα και θα πρέπει επιτέλους να τον συνετίσουν ορισμένοι για να καταλάβει ότι αυτές οι δηλώσεις είναι επικίνδυνες!

Διαβάστε επίσης