Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το μυαλό στον Λεβαδειακό!

Το μυαλό στον Λεβαδειακό!
Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2018 - 08:33

Τα βλέμματα όλων των φίλων του Ολυμπιακού όπως είναι φυσικό είναι στραμμένα κυρίως στο ματς της Κυριακής (30/09) κόντρα στον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 5η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Αυτό δεν ισχύει βέβαια για τον Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες του. Ο Πορτογάλος κόουτς του Θρύλου ξεκαθάρισε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο πως η προσοχή πλέον περνάει στον Λεβαδειακό και στο Κύπελλο Ελλάδος.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχτούν την Πέμπτη (27/09) τους Βοιωτούς στο Ναό και όλοι θέλουν να ξεκινήσουν με νίκες και στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Παρόλο αυτά, ο Πέδρο Μαρτίνς θα κάνει τα πλάνα του, έχοντας στο μυαλό του ότι ακολουθούν πολλά και δύσκολα ματς (γι’ αυτό σκέφτεται και εκτεταμένο ροτέισον) ωστόσο, οι παίκτες του θέλει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι μόνο στους Βοιωτούς, προκειμένου να πάρουν τη νίκη.

Διαβάστε επίσης

Αλώβητος από το πρόγραμμα φωτιά

Αλώβητος από το πρόγραμμα φωτιά

Ο Ολυμπιακός μετράει δύο νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία του 3 ματς και είναι αποφασισμένος να συνεχίσει έτσι και στους αγώνες που ακολουθούν.

Τρέξτε να προλάβετε!

Τρέξτε να προλάβετε!

Στη διάθεση του κόσμου του Ολυμπιακού τα εισιτήρια με τον ΠΑΟΚ, την Κυριακή (30/09), καθώς και με τον Λεβαδειακό, την Πέμπτη (27/09) για το Κύπελλο Ελλάδος.

Μία γροθιά!

Μία γροθιά!

Κόσμος και παίκτες έχουν γίνει ένα και αυτό είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα μέχρι στιγμής από τη φετινή σεζόν.