Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αλώβητος από το πρόγραμμα φωτιά

Αλώβητος από το πρόγραμμα φωτιά
Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2018 - 09:10

Πρόγραμμα… φωτιά έχει ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» από τις 16/09 μέχρι τις 07/10 θα παίξουν επτά αγώνες, οι οποίοι μάλιστα είναι πολύ σημαντικοί ενόψει της συνέχειας της σεζόν.

Οι τρεις από αυτούς έχουν τελειώσει και ο Θρύλος μέτρησε δύο νίκες, με Αστέρα Τρίπολης και Πανιώνιο και μία ισοπαλία κόντρα στην Μπέτις. Πλέον, έχει μπροστά του ακόμη 4 πολύ σημαντικές αναμετρήσεις, με Λεβαδειακό (27/09), ΠΑΟΚ (30/09), Μίλαν (04/10) και ΑΕΚ (07/10).

Ο στόχος όλων στην ομάδα είναι να καταφέρουν να περάσουν τουλάχιστον αλώβητοι… από το πρόγραμμα φωτιά… Φυσικά, είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να πάρουν και τα τέσσερα επόμενα ματς τους, όμως είναι πολύ σημαντικό να καταφέρουν και να μη χάσουν κάποιο από αυτά, όσο δύσκολο και αν είναι.

Ο Θρύλος είναι έτοιμος για μεγάλα πράγματα τη φετινή σεζόν και στο επόμενο διάστημα έχει την ευκαιρία να κάνει σημαντικά βήματα προς την επίτευξη τους.

Διαβάστε επίσης

Το μυαλό στον Λεβαδειακό!

Το μυαλό στον Λεβαδειακό!

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στους παίκτες του μετά το ματς με τον Πανιώνιο, ξεκαθαρίζοντάς τους ότι πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι για τον αγώνα με τους Βοιωτούς.