Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Mady, WTF;

Mady, WTF;
Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2018 - 10:44
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Λίγο η μέτρια βραδιά των υπολοίπων, λίγο η αντικατάσταση του Φορτούνη στο 58ο λεπτό, οδήγησαν τον Μαντί Καμαρά στο να αναλάβει (και) σημαντικό δημιουργικό φορτίο στο ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Ο Αφρικανός χαφ είχε, με διαφορά από το αμέσως επόμενο, τη μεγαλύτερη συμμετοχή σε αναμέτρηση με τα ερυθρόλευκα ως τώρα. Μαζί με τον Ομάρ (και τον Γιαννιώτη που όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί) συνέθεσαν την κορυφαία 3άδα του Ολυμπιακού.

Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής, μιλώντας για το passing game, έδωσε 61 πάσες! Οι 37 εξ' αυτών, κι αυτό είναι το πιο σημαντικό, ήταν προς τα εμπρός! Άλλες 11 ήταν παράλληλες και 13 προς τα πίσω. Εννοείται πως σ' ένα ακόμα ματς τα κλεψίματα του ήταν πολλά, συνολικά 9 ενώ τα λάθη του μόλις 3.

Σημαντική το δίχως άλλο στιγμή ήταν το τάκλιν στο όριο της μικρής περιοχής του Γιαννιώτη στο 51' λίγο πριν αντίπαλος πλασάρει. Αυτή τη φορά ο ίδιος δεν προσπάθησε να απειλήσει επιθετικά, είχε μόνο μία απόπειρα για σουτ το οποίο μπλοκαρίστηκε.

Διαβάστε επίσης

Νίκες με τεράστια αξία

Νίκες με τεράστια αξία

Όπως εκείνη με τον Αστέρα Τρίπολης, έτσι κι αυτή με τον Πανιώνιο δεν έδωσε στον Ολυμπιακό μόνο τρεις βαθμούς.

Η άμυνα του Ολυμπιακού!

Η άμυνα του Ολυμπιακού!

Έχει κρατήσει το μηδέν σε 5 φετινά του ματς, σε όλες τις διοργανώσεις. Η δεύτερη καλύτερη επίδοση, στα 9 πρώτα ματς, από το 2010 και μετά.