Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πόλεμος» στο Πάρκο Γουδή

«Πόλεμος» στο Πάρκο Γουδή
Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2018 - 20:47
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Τα πράγματα δεν είναι απλά σοβαρά αλλά είναι πολύ σοβαρά. Ο «εμφύλιος» στην ΕΠΟ καλά κρατεί, πάντα σε βάρος του ποδοσφαίρου. Στις «μάχες» που γίνονται στο Πάρκο Γουδή προστέθηκε μια ακόμη, καθώς το μπλοκ του βορρά έβγαλε στη... σέντρα παράγοντα της ομοσπονδίας από την περιφέρεια, ο οποίος αν και δεν έχει αρμοδιότητες διαμένει σχεδόν όλες τις μέρες τους εβδομάδας στην Αθήνα και μάλιστα σε πολυτελές ξενοδοχείο, εννοείται με έξοδα της ομοσπονδίας.

Παρόλα αυτά η ΕΠΟ δεν διέψευσε το θέμα του παράγοντα που οι ανύπαρκτες αρμοδιότητές του, η αλήθεια είναι ότι πίεζε για περισσότερες, δεν «δικαιολογούν» δαπάνη διαμονής ύψους 2.000 ευρώ τον μήνα, όταν ο πρόεδρός της Ευάγγελος Γραμμένος που έχει το σύνολο αυτών, άσχετα αν διοικητικά η ομοσπονδία είναι ανύπαρκτη, διαμένει στην Αθήνα 2-3 μέρες κάθε εβδομάδα! Επίσης, δεν διαψεύστηκε ότι το συγκεκριμένο ξενοδοχείο έχει σύμβαση και με συγκεκριμένη ΠΑΕ αλλά και πόσο μεγάλη ...σύμπτωση μπορεί να είναι αυτό. Προσέξτε, αυτό γίνεται για αρκετούς μήνες.

Τα παραπάνω αποτελούν επικοινωνιακή απάντηση από την πλευρά του μπλοκ του βορρά, επειδή το μπλοκ του νότου έβαλε στο στόχαστρο άλλον παράγοντα, ο οποίος δεν διαμένει μόνιμα στην Αθήνα όπως ο άλλος, και τον βάζουν στην πρίζα, όπως λένε με «μυθεύματα», σε έναν πόλεμο διαρκείας σε βάρος του.

Σα να μην έφταναν όλα αυτά, ο πόλεμος δεν σταματά εδώ. Από το μπλοκ του βορρά κάνουν λόγο για «ρουφιάνο», ναι έτσι τον αποκαλούν, προκειμένου να... ενημερώσει το μπλοκ του νότου για τις παρουσίες παραγόντων του ποδοσφαίρου στα επίσημα της Τούμπας για τον αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 2-0.

Η... αποθέωση είναι ότι τσακώνονται μέχρι και για τον Σκίμπε. Τον θέλουν οι βόρειοι, δεν τον θέλουν οι νότιοι, οι οποίοι με συγκεκριμένη λύση στον πάγκο προσπάθησαν να... δελεάσουν το μπλοκ του βορρά...

Από όλα αυτά προκύπτει το συμπέρασμα πως ακόμη δεν έχουμε δει τίποτα για τη... διαλυμένη ΕΠΟ! Και μη χειρότερα...

Διαβάστε επίσης

Το φρεσκάρισμα του Λάζαρου

Το φρεσκάρισμα του Λάζαρου

Ο Μαρτίνς φρόντισε να ξεκουράσει τον Λάζαρο, ώστε να τον έχει πανέτοιμο και φρέσκο για τα παιχνίδια με ΠΑΟΚ, Μίλαν και ΑΕΚ.