Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα ΑΜΕΑ ενόψει ΠΑΟΚ

Τα ΑΜΕΑ ενόψει ΠΑΟΚ
Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2018 - 13:42

Ανακοίνωση για τα Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες (ΑΜΕΑ) εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, με την οποία ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τους τρόπους διάθεσης των εισιτηρίων για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (30/09).

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες (Α.Μ.Ε.Α.) ενημερώνει για τα εξής:

Για τον αγώνα της 5ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί στο Στάδιο "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" την Κυριακή 30/9/2018 και ώρα 20:30, τα Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες θα μπορούν να επικοινωνούν στον αποκλειστικό για αυτά τηλεφωνικό αριθμό 210-4800909, ο οποίος θα λειτουργεί την Παρασκευή 28/9 έως την κάλυψη των θέσεων, και ώρες 11:00 - 13:00 και να δηλώνουν την κράτηση θέσης τους.

Ακολούθως και αφού πιστοποιείται πως είναι Α.Μ.Ε.Α., το όνομά τους θα καταγράφεται στη σχετική λίστα με σειρά προτεραιότητας μέχρι και την κάλυψη του αριθμού των θέσεων.

Μετά την κάλυψη των θέσεων θα εκδοθεί σχετική ενημερωτική ανακοίνωση από την Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, προκειμένου να αποφεύγεται η προσέλευση περισσοτέρων Α.Μ.Ε.Α. στο γήπεδο και ως εκ τούτου η ταλαιπωρία τους, καθώς δεν θα υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησής τους».

Διαβάστε επίσης

Η αποστολή του Λεβαδειακού

Η αποστολή του Λεβαδειακού

Έγιναν γνωστοί οι παίκτες που επέλεξε ο Άκης Μάντζιος για το αποψινό ματς (27/09) κόντρα στον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδος.

Πειθαρχική δίωξη στον Λουτσέσκου

Πειθαρχική δίωξη στον Λουτσέσκου

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε πειθαρχική δίωξη στον προπονητή του ΠΑΟΚ για τις δηλώσεις του περί Χίτλερ…