Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πειθαρχική δίωξη στον Λουτσέσκου

Πειθαρχική δίωξη στον Λουτσέσκου
Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2018 - 15:56

Μετά από τόσες προκλητικές δηλώσεις, καιρός ήταν. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει προκαλέσει πάρα πολλές φορές με τις δηλώσεις του, με τελευταία του πρόκληση να είναι ότι παραλλήλισε το περυσινό πρωτάθλημα με την χιτλερική Γερμανία, κάτι το οποίο προκάλεσε, όπως είναι φυσικό, θύελλα αντιδράσεων.

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, λοιπόν, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου μετά από αυτές τις δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ σε ρουμανικά ΜΜΕ, άσκησε πειθαρχική δίωξη στον Ρουμάνο τεχνικό.

Πλέον, αναμένουμε να δούμε ποια θα είναι τελικά η ποινή που θα του επιβληθεί, γιατί όπως έχετε συνειδητοποιήσει ζούμε σε εποχή... εξυγίανσης.

Αναλυτικά:

«Ο κ. Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του Ραζβάν Λουτσέσκου, προπονητή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για πράξη (δηλώσεις σε ΜΜΕ) που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20Α παρ. 1, 2 και 3α, 25 παρ.1 Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».

Διαβάστε επίσης

Η αποστολή του Λεβαδειακού

Η αποστολή του Λεβαδειακού

Έγιναν γνωστοί οι παίκτες που επέλεξε ο Άκης Μάντζιος για το αποψινό ματς (27/09) κόντρα στον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδος.

Τα ΑΜΕΑ ενόψει ΠΑΟΚ

Τα ΑΜΕΑ ενόψει ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε τους φίλους της ομάδας για τα εισιτήρια στον αγώνα με τους Θεσσαλονικείς.