Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έχει βάλει σε σκέψεις τον Μαρτίνς ο Γκιγιέρμε

Έχει βάλει σε σκέψεις τον Μαρτίνς ο Γκιγιέρμε
Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2018 - 10:55

Μεγάλο κέρδος είχε για τον Ολυμπιακό το ματς με τον Λεβαδειακό για το Κύπελλο Ελλάδος. Οι Πειραιώτες πήραν τη νίκη που ήθελαν, ωστόσο, το πιο σημαντικό είναι ότι έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στον Θρύλο αρκετοί παίκτες της ομάδας.

Ένας από αυτούς ήταν ο Γκιγιέρμε, ο οποίος ξεχώρισε με την απόδοσή του, βάζοντας έτσι σε σκέψεις τον Πέδρο Μαρτίνς ενόψει του αυριανού αγώνα, Κυριακή (30/09) με τον ΠΑΟΚ.

Ο Βραζιλιάνος μέσος διεκδικεί θέση βασικού για το ματς με τους Θεσσαλονικείς, με τον Πορτογάλο να φαίνεται ότι σκέφτεται τη χρησιμοποίησή του στη θέση του Ανδρέα Μπουχαλάκη.

Βέβαια, ο τεχνικός του Θρύλου θα κάνει και σήμερα τις τελευταίες του δοκιμές, από όπου αναμένεται να φανούν περισσότερα στοιχεία από τα πλάνα του, ωστόσο, το σίγουρο είναι ότι ο Γκιγιέρμε τον έχει βάλει σε πολλές σκέψεις.

Κάτι το οποίο, βέβαια, θα συμβαίνει συνεχώς από εδώ και πέρα με τον Πέδρο Μαρτίνς να καλείται να διαχειριστεί ένα από τα πιο πλήρη ρόστερ του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια.

Διαβάστε επίσης

Είδαν βίντεο στο Ρέντη...

Είδαν βίντεο στο Ρέντη...

Οι παίκτες του Ολυμπιακού παρακολούθησαν στιγμές από τους αγώνες του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν στη χθεσινή προπόνηση της ομάδας.

Τεράστιο πάθος για ΠΑΟΚ

Τεράστιο πάθος για ΠΑΟΚ

Οι παίκτες του Ολυμπιακού γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι το ματς με τον ΠΑΟΚ και ανυπομονούν να τον υποδεχτούν και να τον κερδίσουν στο «Γ. Καραϊσκάκης».