Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Είδαν βίντεο στο Ρέντη...

Είδαν βίντεο στο Ρέντη...
Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2018 - 11:13

Αντίστροφα μετράνε στον Ολυμπιακό για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ με τον Πέδρο Μαρτίνς να ξεκινάει από τη χθεσινή ημέρα, Παρασκευή (28/09) την προετοιμασία των «ερυθρόλευκων».

Όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στον Λεβαδειακό ακολούθησαν διαφορετικό πρόγραμμα, με τον Πορτογάλο προπονητή να δίνει έμφαση στην τακτική, βάζοντας βίντεο από ματς του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν.

Οι «ερυθρόλευκοι» σκάναραν τον αντίπαλό τους στο Ρέντη, ώστε να γνωρίζουν τα σημεία που πρέπει να προσέξουν, αλλά και που μπορούν να «χτυπήσουν», πανηγυρίζοντας την πολυπόθητη νίκη.

Οι Πειραιώτες σήμερα, Σάββατο (29/09) θα πραγματοποιήσουν την τελευταία τους προπόνηση πριν το ντέρμπι, με τον Μαρτίνς να ανακοινώνει μετά το τέλος της, την αποστολή του Θρύλου, η οποία αναμένεται και αυτή με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Διαβάστε επίσης

Τεράστιο πάθος για ΠΑΟΚ

Τεράστιο πάθος για ΠΑΟΚ

Οι παίκτες του Ολυμπιακού γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι το ματς με τον ΠΑΟΚ και ανυπομονούν να τον υποδεχτούν και να τον κερδίσουν στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Τους έχουν βάλει στο κλίμα...

Τους έχουν βάλει στο κλίμα...

Οι Έλληνες έμπειροι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν δώσει σε όλους να καταλάβουν πόσο σημαντική είναι η νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ.