Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τεράστιο πάθος για ΠΑΟΚ

Τεράστιο πάθος για ΠΑΟΚ
Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2018 - 12:07

Δεν βλέπουν την ώρα να αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ οι παίκτες του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» ανυπομονούν για τη σέντρα στο αυριανό ματς, Κυριακή (30/09) με τους Θεσσαλονικείς, έχοντας τεράστιο πάθος για να πάρουν το τρίποντο.

Όλοι στο «ερυθρόλευκο στρατόπεδο» γνωρίζουν το πόσο σημαντικό είναι αυτό το ματς για την ομάδα και είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να πάρουν το τρίποντο.

Οι Πειραιώτες με τον κόσμο στο πλευρό τους θέλουν να δείξουν στον ΠΑΟΚ το ποια είναι η καλύτερη ομάδα, συνεχίζοντας τις νίκες στο φετινό πρωτάθλημα και στέλνοντας για ακόμη μία φορά μήνυμα προς όλους ότι ο τίτλος θα επιστρέψει ξανά στον Θρύλο, όπως του αξίζει.

Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς έχουν πολύ καλή ψυχολογία, πιστεύουν πολύ στη νίκη, με το τεράστιο πάθος που δείχνουν ήδη πριν ξεκινήσει ο αγώνας να αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στην έκβαση του συγκεκριμένου αγώνα.

Διαβάστε επίσης

Τους έχουν βάλει στο κλίμα...

Τους έχουν βάλει στο κλίμα...

Οι Έλληνες έμπειροι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν δώσει σε όλους να καταλάβουν πόσο σημαντική είναι η νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ.

«Κλειδί» το μηδέν στην άμυνα…

«Κλειδί» το μηδέν στην άμυνα…

Μόλις 4 γκολ έχει δεχτεί τη φετινή σεζόν ο Ολυμπιακός σε 10 ματς, καταφέρνοντας με αυτό τον τρόπο να είναι αήττητος, με 8 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Είδαν βίντεο στο Ρέντη...

Είδαν βίντεο στο Ρέντη...

Οι παίκτες του Ολυμπιακού παρακολούθησαν στιγμές από τους αγώνες του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν στη χθεσινή προπόνηση της ομάδας.