Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κλειδί» το μηδέν στην άμυνα…

«Κλειδί» το μηδέν στην άμυνα…
Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2018 - 13:18

Ένα από τα στατιστικά στοιχεία που έχουν ιδιαίτερη σημασία στην εικόνα και στα θετικά αποτελέσματα του Ολυμπιακού μέχρι στιγμής είναι το γεγονός ότι έχουν δεχτεί μόλις 4 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις σε 10 επίσημα ματς.

Μάλιστα, μόλις 1 γκολ έχει δεχτεί στα 5 ματς που έχει δώσει στις εγχώριες διοργανώσεις, ενώ συνολικά στα μισά του ματς που έχει παίξει φέτος έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του.

Η ανασταλτική λειτουργία των Πειραιωτών τα πηγαίνει εξαιρετικά, κάτι το οποίο έχει παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στα θετικά αποτελέσματα τους, μετρώντας 8 νίκες και 2 ισοπαλίες σε 10 αναμετρήσεις.

Το μηδέν στην άμυνα είναι «κλειδί» και για τη συνέχεια του Ολυμπιακού, αρχής γενομένης στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, όπου ο Θρύλος κρατώντας ανέπαφη την εστία του θα έχει πάρα πολλές πιθανότητες να πάρει την πολυπόθητη νίκη.

Ο Πέδρο Μαρτίνς στηρίζει πολλά στο παιχνίδι της ομάδας στην πολύ καλή ανασταλτική της λειτουργία, την ώρα που επιθετικά τα πηγαίνει ακόμη καλύτερα αν αναλογιστεί κανείς ότι έχει πετύχει σε αυτά τα 10 ματς 21 τέρματα, κάτι περισσότερο δηλαδή από 2 μ.ο. σε κάθε ματς.

Διαβάστε επίσης

Κεφάλαιο... στημένες φάσεις

Κεφάλαιο... στημένες φάσεις

Ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατός φέτος σε αυτό το κομμάτι, κάτι το οποίο θέλει να εκμεταλλευτεί και στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Τους έχουν βάλει στο κλίμα...

Τους έχουν βάλει στο κλίμα...

Οι Έλληνες έμπειροι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν δώσει σε όλους να καταλάβουν πόσο σημαντική είναι η νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Τεράστιο πάθος για ΠΑΟΚ

Τεράστιο πάθος για ΠΑΟΚ

Οι παίκτες του Ολυμπιακού γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι το ματς με τον ΠΑΟΚ και ανυπομονούν να τον υποδεχτούν και να τον κερδίσουν στο «Γ. Καραϊσκάκης».