Ντουντούκα
Μένουμε σπίτι!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Επιπλέον εισιτήρια για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Επιπλέον εισιτήρια για το ματς με τον ΠΑΟΚ
Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2018 - 19:39

Λιγοστά εισιτήρια είχαν μείνει αδιάθετα για το ματς με τον ΠΑΟΚ, αλλά από το απόγευμα του Σαββάτου υπάρχουν επιπλέον 1.000 για τις ανάγκες των ΓΑΥΡΩΝ, ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν από κοντά το ματς με τον ΠΑΟΚ. Κάτι που έχει να κάνει με τις θέσεις των εισιτηρίων διαρκείας.

Το απόγευμα του Σαββάτου, οι θέσεις που αφορούν εισιτήρια διαρκείας που δεν έχει διατεθεί ακόμα απεγκλωβίστηκαν. Κάτι που σημαίνει πώς υπάρχουν ακόμα έξτρα εισιτήρια για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (30/09, 20:30).

Ήδη είναι στη διάθεση των οπαδών του Ολυμπιακού μέσω ίντερνετ. Επίσης, από τις 10:00 το πρωί της Κυριακής θα είναι διαθέσιμα για τον κόσμο του Ολυμπιακού και από τα εκδοτήρια του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης».

Να σημειώσουμε, πάντως, πώς από τη Δευτέρα το πρωί -από τις 10:00- θα ξεκινήσει εκ νέου η διάθεση των θέσεων των εισιτηρίων διαρκείας που δεν έχουν διατεθεί ακόμα.

Διαβάστε επίσης

Να φύγει μαζί με τη Μπενφίκα!

Να φύγει μαζί με τη Μπενφίκα!

Αστείοι ορισμοί του Περέιρα, άρα ευκαιρία για «καυτό» χιούμορ, αφού ο Πορτογάλος δεν δείχνει να έχει πάρει στα σοβαρά το ελληνικό ποδόσφαιρο και τη διαιτησία.