Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι «εκλεκτοί» του Μαρτίνς για τον ΠΑΟΚ

Οι «εκλεκτοί» του Μαρτίνς για τον ΠΑΟΚ
Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2018 - 20:41

Πανέτοιμος ο Ολυμπιακός για το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς. Με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει όλα τα «όπλα» στη διάθεσή του. Ο Πορτογάλος τεχνικός επέλεξε αποστολή με 22 παίκτες για το ματς με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Έχοντας μέσα σε αυτή και τον Γιάγια Τουρέ και τον Γκιγιέρμε και τον Παπ Αμπού Σισέ και τον Δημήτρη Μάνο.

Κάτι που σημαίνει πώς θα γίνει «μάχη» ακόμα και για την τελική 18άδα των «ερυθρολεύκων» στο ματς της 5ης αγωνιστικής. Η τελευταία προπόνηση ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη και μετά το τέλος της, ο 48χρονος τεχνικός έκανε γνωστά τα ονόματα των 22 παικτών που έχει στα πλάνα του.

Πρόκειται για τους Χουτεσιώτη, Γιαννιώτη, Σα, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Τσιμίκα, Κούτρη, Βούκοβιτς, Τοροσίδη, Τουρέ, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκη, Νάτχο, Φορτούνη, Φετφατζίδη, Χριστοδουλόπουλο, Γκιγιέρμε, Ποντένσε, Γκερέρο, Χασάν και Μάνο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η αποστολή της ομάδας μας για το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ. / The squad players selected ahead of the match against PAOK. ????⚪️⚽️ #olympiacos #slgr #squadlist

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη olympiacosfc (@olympiacosfc) στις

Διαβάστε επίσης

Εκτός αποστολής ο Μιράντα

Εκτός αποστολής ο Μιράντα

Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός δεν είναι στην 22άδα που επέλεξε ο Πέδρο Μαρτίνς για την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Εξαιρετικό το κλίμα (vid)

Εξαιρετικό το κλίμα (vid)

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν το απόγευμα του Σαββάτου την προετοιμασία τους, για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Δείτε και το σχετικό βίντεο.

Να φύγει μαζί με τη Μπενφίκα!

Να φύγει μαζί με τη Μπενφίκα!

Αστείοι ορισμοί του Περέιρα, άρα ευκαιρία για «καυτό» χιούμορ, αφού ο Πορτογάλος δεν δείχνει να έχει πάρει στα σοβαρά το ελληνικό ποδόσφαιρο και τη διαιτησία.