Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Η ευθύνη του γκολ είναι δική μου»

«Η ευθύνη του γκολ είναι δική μου»
Δευτέρα, 1 Οκτωβρίου 2018 - 01:08

Την ευθύνη για το γκολ που δέχθηκε ο Ολυμπιακός από τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την πέμπτη αγωνιστική της Super League, ανέλαβε ο Γιάγκος Βούκοβιτς σε δηλώσεις του.

Αρχικά, ο Σέρβος στόπερ τόνισε: «Όλος ο κόσμος είδε τι έγινε. Είχαμε 23 τελικές, αλλά δεν καταφέραμε να βάλουμε κανένα γκολ! Αναλαμβάνω την ευθύνη για το γκολ που δεχτήκαμε. Κάποιοι θα πουν πως έφταιγε ο Ανδρέας (σ.σ. Γιαννιώτης), αλλά δεν συνέβη αυτό. Είναι καθαρά δικό μου το λάθος! Εγώ μπορεί να μην φαίνομαι όταν αποτελέσματα είναι θετικά, αλλά σήμερα φάνηκε ότι το λάθος ήταν δικός μου».

Στη συνέχεια, ο οπισθοφύλακας του Θρύλου υπογράμμισε: «Εκείνη τη στιγμή θεώρησα, ότι το καλύτερο ήταν να διώξω την μπάλα, γιατί δεν ήμουν μόνος και η μπάλα ήταν στην γραμμή. Προσπάθησα να τη διώξω με τη μια, ήταν απίστευτο».

Τέλος, ο διεθνής κεντρικός αμυντικός είπε: «Ο κόσμος πιστεύει σε εμάς! Η σεζόν είναι τεράστια, φυσικά και θα προσπαθούμε και θα δείξουμε πως είμαστε δυνατοί. Ήταν απίστευτο. Έμεινε ο κόσμος, γιατί είδε την αντίδραση μας, πως παίξαμε, τις ευκαιρίες που κάναμε. Δεν είχαμε την τύχη σήμερα».

Διαβάστε επίσης