Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν έμπαινε η πόρνη...

Δεν έμπαινε η πόρνη...
Δευτέρα, 1 Οκτωβρίου 2018 - 09:31

Δεν γίνεται αυτό που συνέβη τη χθεσινή ημέρα στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Ολυμπιακός είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ, δημιούργησε 23 τελικές προσπάθειες στην εστία του Πασχαλάκη, όμως η… πόρνη μπάλα δεν έμπαινε με τίποτα μέσα…

Οι «ερυθρόλευκοι» πλήρωσαν την αστοχία και την ατυχία τους και με ένα αυτογκόλ του Γιάγκος Βούκοβιτς γνώρισαν τελικά την ήττα, σε ένα ματς ορισμό της μαγικής εικόνας.

Η εμφάνιση των Πειραιωτών αναγνωρίστηκε πάντως από τον κόσμο, ο οποίος χειροκρότησε την ομάδα μετά το τέλος του αγώνα, καταλαβαίνοντας και εκείνοι το πόσο άτυχοι στάθηκαν οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς.

Πλέον, ο Ολυμπιακός καλείται να αφήσει πίσω του αυτό τον αγώνα και να ξεκινήσει να συγκεντρώνεται για το ματς της Πέμπτης (04/10) στην Ιταλία κόντρα στην Μίλαν για το Europa League.

Το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο μπροστά του και ο Θρύλος με τέτοια εικόνα δεν γίνεται να μην πετύχει τον στόχο του, όπως τόνισε και ο Πέδρο Μαρτίνς.

Διαβάστε επίσης

Η «συγγνώμη» του Γιαννιώτη στον κόσμο

Η «συγγνώμη» του Γιαννιώτη στον κόσμο

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού κατευθύνθηκε προς τους οργανωμένους φίλους των Πειραιωτών μετά το τέλος του ματς με τον ΠΑΟΚ, ζητώντας τους με τον τρόπο του συγγνώμη.