Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είμαστε σε υψηλό επίπεδο και θα τα καταφέρουμε» (vid)

«Είμαστε σε υψηλό επίπεδο και θα τα καταφέρουμε» (vid)
Δευτέρα, 1 Οκτωβρίου 2018 - 11:48

Τον κόσμο του Ολυμπιακού θέλησε να ευχαριστήσει για τη στήριξή του στο ματς με τον ΠΑΟΚ ο Πέδρο Μαρτίνς σε δηλώσεις του στο Olympiacos TV.

Ο προπονητής των Πειραιωτών επισήμανε επίσης ότι με το χειροκρότημα του κόσμου στο τέλος του ματς, έγινε φανερή η αναγνώριση της προσπάθειας και της δουλειάς που γίνεται από την ομάδα.

Τέλος, υπογράμμισε ότι ο Θρύλος βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο, κάτι το οποίον τον κάνει να αισιοδοξεί ότι θα τα καταφέρει τόσο στο Μιλάνο όσο και στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αν μπορεί να είναι οδηγός για το μέλλον η συντριπτική υπεροχή και η αναγνώριση του κόσμου:

«Είναι σημάδι πως η ομάδα δουλεύει πάρα πολύ καλά. Είναι σημάδι πως η ομάδα θα μπορούσε να έχει ένα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα. Η ποιότητα της δουλειάς μας δεν αντικατοπτρίζεται από το αποτέλεσμα. Όμως, το παιχνίδι δεν το κερδίσαμε και δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι. Ο κόσμος μας αξίζει ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ, γιατί κατά τη διάρκεια του αγώνα πάντα μας υποστήριζε, πάντα ήταν στο πλευρό μας. Δεν σταμάτησε καθόλου και αυτό μας έδινε δύναμη να συνεχίζουμε. Λυπούμαστε πάρα πολύ που δεν καταφέραμε να τους ευχαριστήσουμε και να πάρουμε αυτό που θέλαμε, όμως η αναγνώριση και το χειροκρότημά τους στο τέλος του αγώνα δείχνουν πως φαίνεται η δουλειά που κάνει η ομάδα. Και είμαστε σίγουροι πως τέτοιες βραδιές δεν θα επαναληφθούν και θα έρθουν τα αποτελέσματα δουλεύοντας με τον ίδιο τρόπο».

Για τα παιχνίδια με Μίλαν και ΑΕΚ:

«Σίγουρα έχουμε πολλά πράγματα να βελτιώσουμε, έχουμε πολλά που πρέπει να δούμε καλύτερα στα επόμενα παιχνίδια μας. Όμως, είμαστε σίγουροι πως η ομάδα μας παιχνίδι με το παιχνίδι θα βελτιώνεται και πως θα παρουσιάζει ένα καλύτερο πρόσωπο. Ακόμα και μέσα στα ντέρμπι θα έρχονται τα καλύτερα αποτελέσματα, γιατί η ομάδα δουλεύει καλά. Στο επόμενο παιχνίδι, με τη Μίλαν, θα πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι, πιστεύω πως είμαστε σε υψηλό επίπεδο και μπορούμε να τα καταφέρουμε. Έχουμε πολλούς παίκτες ακόμα που μπορούν να βελτιώσουν την απόδοσή τους. Περιμένουμε πολύ μεγάλη βελτίωση από την ομάδα μας. Είμαστε σίγουροι πως στα επόμενα παιχνίδια, επειδή έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, η ομάδα συνεχώς θα βελτιώνεται».

Διαβάστε επίσης

«Δείξαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα» (vid)

«Δείξαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα» (vid)

Ο Ντανιέλ Ποντένσε τόνισε ότι παρά την ήττα ο Ολυμπιακός έδειξε ότι είναι καλύτερη ομάδα, κάτι το οποίο έχει καταλάβει ο κόσμος και γι’ αυτό χειροκρότησε τους Πειραιώτες μετά το τέλος του ματς.

Η «συγγνώμη» του Γιαννιώτη στον κόσμο

Η «συγγνώμη» του Γιαννιώτη στον κόσμο

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού κατευθύνθηκε προς τους οργανωμένους φίλους των Πειραιωτών μετά το τέλος του ματς με τον ΠΑΟΚ, ζητώντας τους με τον τρόπο του συγγνώμη.

Δεν έμπαινε η πόρνη...

Δεν έμπαινε η πόρνη...

Ο Ολυμπιακός είχε 23 τελικές φάσεις κόντρα στον ΠΑΟΚ, όμως πλήρωσε την αστοχία και την ατυχία του.