Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αναβολή στην υπόθεση του Λάζαρου για τις 5/11

Αναβολή στην υπόθεση του Λάζαρου για τις 5/11
Δευτέρα, 1 Οκτωβρίου 2018 - 16:33
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Αναβολή για τις 5 Νοεμβρίου πήρε η εκδίκαση της υπόθεσης του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου. Το αίτημα αναβολής το ζήτησε η ΑΕΚ, η οποία πάντα απέτυχε να συνδυάσει την προσφυγή του παίκτη με την εκδίκαση της υπόθεσης στο Διαιτητικό Δικαστήριο. Θυμίζουμε πώς πρωτοδίκως η πλευρά του παίκτη και ο Ολυμπιακός έχει δικαιωθεί, καθώς η Πρωτοβάθμια Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ απεφάνθη πώς το συμβόλαιο του παίκτη με την ΑΕΚ ήταν άκυρο.

Η πλευρά της ΑΕΚ ανέφερε πώς η προσφυγή του παίκτη ήταν για το πρόστιμο που του είχαν επιβάλλει οι «κιτρινόμαυροι». Όμως, η Άσπα Σουλούκου έβαλε φραγμό στη δημιουργία εντυπώσεων από την πλευρά της ΑΕΚ, τονίζοντας «Η προσφυγή του παίκτης στην ΠΕΕΙΟΔ έχει σχέση μόνο με οφειλόμενα από την πλευρά της ΑΕΚ!»

Η αναβολή δόθηκε για τις 5/11 καθώς δεν μπορούσε νωρίτερα να δώσει το «παρών» η δικηγόρος της ΑΕΚ, Βάλια Σαχαρίδου, επικαλούμενη άλλες υποθέσεις που έχει παράλληλα. Επειδή, όμως, με την αναβολή έχει ήδη περάσει πολύς καιρός, η κ. Σουλούκου που εκπροσώπησε τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο έθεσε ως όρο να εκδικαστεί στις 5/11 η υπόθεση και να μην υπάρξει περαιτέρω αναβολής, καθώς θα έχει περάσει ένας και πλέον μήνας.

Διαβάστε επίσης