Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προκαλεί διαρκώς ο Λούμπος Μίχελ! (pics)

Προκαλεί διαρκώς ο Λούμπος Μίχελ! (pics)
Δευτέρα, 1 Οκτωβρίου 2018 - 17:46

Λούμπος Μίχελ. Αθλητικός Διευθυντής του ΠΑΟΚ και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ομάδα της Θεσσαλονίκης. Αυτές είναι οι αρμοδιότητές του. Αυτό που δεν περιγράφουν τα παραπάνω είναι τις πάρα πολλές φορές που η συμπεριφορά του δεν ήταν απλά προκλητική… Ξεπέρασε τα όρια. Τελευταία φορά, το βράδυ της Κυριακής, μετά τη λήξη του ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης». Άσεμνη χειρονομία με αποδέκτες τους οπαδούς του Ολυμπιακού!

Για την οποία οφείλουν τα αρμόδια όργανα να επέμβουν και να τον τιμωρήσουν. Αλλά δεν ήταν η πρώτη φορά που προκαλεί! Πλέον δεν βρίζει μέσα στα γήπεδα, όπως έκανε παλαιότερα. Προκαλεί με χειρονομίες από τις εξέδρες. Καινούργια πράγματα, νέα… ήθη και έθιμα! Με συμπεριφορές που πυροδοτούν τη βία. Ειδικά αυτή στο Καραϊσκάκη θα μπορούσε να είχε δημιουργήσει μεγαλύτερο πρόβλημα από τη στιγμή που έκανε τη χειρονομία στον κόσμο!

Επίθεση στον Σάββα Θεοδωρίδη!

Το έχει κάνει πολλές φορές με τις τιμωρίες από τις αρμόδιες επιτροπές να μην είναι παραδειγματικές και το φαινόμενο αυτό να επαναλαμβάνεται. Με τον Ολυμπιακό είχε προκαλέσει και στο παρελθόν. Τον περασμένο Φεβρουάριο (25/02/2018), στη Θεσσαλονίκη, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν καταγγείλει πώς είχε επιχειρήσει να χτυπήσει μέσα στη φυσούνα τον Σάββα Θεοδωρίδη. Έλλειψη σεβασμού και ανάρμοστη συμπεριφορά, όταν απέναντί του είχε έναν άνθρωπο πολύ πιο μεγάλο σε ηλικία. Να ήταν, όμως, μόνο αυτά. Έχουν προηγηθεί πολλά, πάρα πολλά. Τα προηγούμενα χρόνια ήταν συχνές οι περιπτώσεις που είχε επιδείξει ανάρμοστη συμπεριφορά, ειδικά απέναντι σε διαιτητές. Και να σκεφτείτε πώς πρόκειται για πρώην διαιτητή!

Έβριζε διαρκώς τους διαιτητές

Λίγο καιρό μετά, τον Μάρτιο του 2018 (11/03) στο τέλος του ματς ΠΑΟΚ-ΑΕΚ μπούκαρε κι αυτός στον αγωνιστικό χώρο, απειλώντας τον διαιτητή Κομίνη με τη φράση «Τελείωσες!». Ούτε, όμως, αυτή ήταν η πρώτη φορά. Είχαν προηγηθεί πολλά περιστατικά σε προηγούμενα ματς.

Τον Ιανουάριου του 2017 (23/01) στο εκτός έδρας ματς στα Γιάννενα, έβρισε στα αποδυτήρια τον πρόεδρο του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργο Χριστοβασίλη, φωνάζοντάς του: «F@ck you b@st@rd».

Τον Μάρτιο του 2017 (19/03) μετά το ματς με τον Πανιώνιο, έβριζε τον διαιτητή Στυλιαρά και τους συνεργάτες του με χυδαίες εκφράσεις όπως «F@ucking B@st@rds», ενώ τα ίδια είπε τον Ιανουάριο του 2018 (28/01) στο Αγρίνιο μετά το ματς με τον Παναιτωλικό στο διαιτητή Θάνο, αλλά και τον Μάιο του 2017 (06/05) μετά το φινάλε του τελικού της ντροπής στο Βόλου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ με αποδέκτες Κομίνη και Καλογερόπουλο.

Εντάσεις με τους αντιπάλους

Το διάστημα που ήταν στον πάγκο του ΠΑΟΚ, δίπλα στον εκάστοτε προπονητή, πολλές φορές είχε λογομαχήσει με όσους ήταν στον αντίπαλο πάγκο. Σε ένα ματς με την Ξάνθη, τον Μάρτιο του 2017 (02/03), είχε προκαλέσει ένταση με τον πάγκο των φιλοξενούμενων. Προκαλώντας και τον τότε προπονητή της θρακιώτης ομάδας, τον Ραζβάν Λουτσέσκου, με τη συμπεριφορά του, ενώ κάτι ανάλογο έγινε σε πολλές περιπτώσεις, σε πολλά ματς, με διάφορους αντιπάλους.

Δεν πειθαρχεί στις αποφάσεις
Η υβριστική του συμπεριφορά στον διαιτητή Θάνο, στο ματς Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ της 28ης Ιανουαρίου 2018, τιμωρείται με απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 30 ημέρες, η οποία έληξε στις 28 Φεβρουαρίου και με πρόστιμο 5.000 ευρώ. Χαμηλή παρότι ήταν δις υπότροπος. Παρόλα αυτά στις 25/02 ήταν κανονικά στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, στο ματς ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός που δεν διεξήχθη μετά τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρθία από αντικείμενο που δέχθηκε στο πρόσωπο από την εξέδρα.

Διαρκώς ποινές στα… μαλακά

Αλλά παρά την «καμπάνα», ήταν εκεί και δεν γράφτηκε τίποτα από τον παρατηρητή του ματς. Δεν θα αναφερθούμε σε όλες τις άλλες τιμωρίες που του έχουν επιβληθεί, είτε είναι χρηματικά πρόστιμα είτε αφορούν απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους. Αλλά είχαμε και άλλες καταστάσεις. Η ποινή του για τις υβριστικές εκφράσεις μετά τον τελικό της ντροπής στο Βόλου -πρόστιμο 1.800 ευρώ και απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο για 20 ημέρες- ανακοινώθηκε μέσα στο καλοκαίρι και τις εξέτισε, ενώ ήταν στις… παραλίες.

Πέρσι, για το ματς ΠΑΟΚ-ΑΕΚ που διεκόπη (11/03/2018) τον τιμώρησε με απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 90 ημέρες και χρηματικό πρόστιμο. Στον τελικό του κυπέλλου, όμως, στις 12 Μαΐου ήταν κανονικά στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ! Κάνει ό,τι κάνει, τιμωρείται, αλλά στην ουσία δεν εκτίει τις ποινές που του επιβάλλονται!

Απλά τώρα πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά. Κι αυτό διότι δεν επιτρέπει από έναν παράγοντα να κάνει χειρονομίες και μάλιστα αισχρές προς τον κόσμο. Αυτές οι προκλητικές συμπεριφορές πρέπει να σταματήσουν κι αυτό θα γίνει μονάχα ένα το επιβληθούν βαρύτατες ποινές.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Προκαλεί διαρκώς ο Λούμπος Μίχελ! (pics)
Προκαλεί διαρκώς ο Λούμπος Μίχελ! (pics)
Προκαλεί διαρκώς ο Λούμπος Μίχελ! (pics)
Προκαλεί διαρκώς ο Λούμπος Μίχελ! (pics)

Διαβάστε επίσης

Με το μυαλό στη Μίλαν

Με το μυαλό στη Μίλαν

Όλοι στον Ολυμπιακό έχουν αφήσει πίσω τους το ματς με τον ΠΑΟΚ και επικεντρώνονται στον αγώνα της Πέμπτης.