Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θα «ντύσει» στα ερυθρόλευκα το Μιλάνο!

Θα «ντύσει» στα ερυθρόλευκα το Μιλάνο!
Τρίτη, 2 Οκτωβρίου 2018 - 10:21

Σε ρυθμούς… Μίλαν κινείται πλέον ο Ολυμπιακός, ο οποίος την Πέμπτη (04/10) θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ιταλική ομάδα για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν και σε αυτό τον αγώνα τον κόσμο στο πλευρό τους, ο οποίος αναμένεται να δώσει δυναμικό «παρών» στο «Σαν Σίρο» βοηθώντας τους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς να τα δώσουν όλα και να παλέψουν για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Το Μιλάνο αναμένεται να «ντυθεί» ξανά στα ερυθρόλευκα, με τον κόσμο του Θρύλου να έχει δείξει από πολύ νωρίς το πόσο πολύ «διψάει» για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού ανυπομονεί γι’ αυτή την αναμέτρηση, όπου θα αποδείξει για ακόμη μία φορά ότι βρίσκεται πάντα και παντού δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα.

Διαβάστε επίσης

Το δίλημμα του Μαρτίνς για τον αντί-Τσιμίκα

Το δίλημμα του Μαρτίνς για τον αντί-Τσιμίκα

Ο νεαρός αμυντικός είναι τιμωρημένος και δεν θα αγωνιστεί στο ματς με την Μίλαν, με τον Πορτογάλο κόουτς να επιλέγει ανάμεσα στους Τοροσίδη και Κούτρη για τον αντικαταστάτη του.

Με τέτοια εικόνα θα έρθουν και τα γκολ!

Με τέτοια εικόνα θα έρθουν και τα γκολ!

Ο Ολυμπιακός έχει φτάσει στις 184 τελικές τη φετινή σεζόν, σημειώνοντας 21 τέρματα, ωστόσο υπάρχει σιγουριά στην ομάδα ότι αν συνεχίσει έτσι θα έρθουν και τα γκολ.

Όλα έχουν αλλάξει...

Όλα έχουν αλλάξει...

Η αντίδραση των παικτών του Ολυμπιακού μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ δείχνει το πόσο πολύ έχει αλλάξει και η νοοτροπία στην ομάδα.