Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το δίλημμα του Μαρτίνς για τον αντί-Τσιμίκα

Το δίλημμα του Μαρτίνς για τον αντί-Τσιμίκα
Τρίτη, 2 Οκτωβρίου 2018 - 11:15

Ο Κώστας Τσιμίκας αποβλήθηκε στο ματς του Ολυμπιακού με την Μπέτις, στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League. Έτσι, δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ματς της προσεχούς Πέμπτης (04/10), όπου οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν την Μίλαν στο «Σαν Σίρο».

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει καταλήξει ακόμη για το ποιος παίκτης θα τον αντικαταστήσει, έχοντας να επιλέξει ανάμεσα στους Βασίλη Τοροσίδη και Λεονάρντο Κούτρη. Ο εκ των αρχηγών του Θρύλου έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στο αριστερό άκρο της άμυνας, ωστόσο, δεν έχει χρησιμοποιηθεί σε αυτή τη θέση από τον Πορτογάλο κόουτς.

Ο Κούτρης, από την άλλη έδειξε στο ματς με τον Λεβαδειακό ότι έχει επιστρέψει πλέον υγιής στους αγωνιστικούς χώρους, όμως, φαίνεται ότι δεν βρίσκεται ακόμη στο 100% ετοιμότητας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα πάρει την οριστική του απόφαση τις επόμενες ημέρες για τον αντικαταστάτη του Τσιμίκα, με τα δύο ενδεχόμενα να είναι αρκετά πιθανά.

Διαβάστε επίσης

Θα «ντύσει» στα ερυθρόλευκα το Μιλάνο!

Θα «ντύσει» στα ερυθρόλευκα το Μιλάνο!

Ο κόσμος του Ολυμπιακού αναμένεται να δώσει δυναμικό «παρών» στο «Σαν Σίρο» και να βοηθήσει τους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς στο ματς με την Μίλαν, την Πέμπτη (04/10).

Με τέτοια εικόνα θα έρθουν και τα γκολ!

Με τέτοια εικόνα θα έρθουν και τα γκολ!

Ο Ολυμπιακός έχει φτάσει στις 184 τελικές τη φετινή σεζόν, σημειώνοντας 21 τέρματα, ωστόσο υπάρχει σιγουριά στην ομάδα ότι αν συνεχίσει έτσι θα έρθουν και τα γκολ.