Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Βασικός ο Κουτρόνε, από τον πάγκο ο Ιγκουαΐν»

«Βασικός ο Κουτρόνε, από τον πάγκο ο Ιγκουαΐν»
Τρίτη, 2 Οκτωβρίου 2018 - 12:10

Τα πλάνα του για το ματς με τον Ολυμπιακό έχει ξεκινήσει να κάνει και ο προπονητής της Μίλαν, Τζενάρο Γκατούζο, με τα ιταλικά Μέσα να τονίζουν ότι σκοπεύει να φρεσκάρει την 11αδα του σε σχέση με τους τελευταίους αγώνες των «ροσονέρι» για το ιταλικό πρωτάθλημα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την «La Gazzetta dello Sport» ο Πατρίκ Κουτρόνε προορίζεται για βασικός στον αγώνα με τους «ερυθρόλευκους», έχοντας ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του. Ο Ιταλός φορ αγωνίστηκε ως αλλαγή στο ματς με την Σασουόλο και όπως αναφέρεται είναι έτοιμος να ξεκινήσει από την αρχή κόντρα στον Ολυμπιακό.

Από εκεί και πέρα, ως αλλαγή αναμένεται να χρησιμοποιηθεί ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν, ο οποίος δεν είναι ακόμη απόλυτα έτοιμος, ενώ οι Ιταλοί και πιο συγκεκριμένα, το «milannews24» θεωρεί ότι ανάσες θα πάρουν και οι Κεσιέ, Σούσο, Τσαλχάνογλου.

Μάλιστα, δίνουν και μία 11αδα από τους υποψήφιους παίκτες που σκέφτεται να χρησιμοποιήσει ο Γκατούζο κόντρα στους Πειραιώτες. Σύμφωνα, λοιπόν, με το εν λόγω δημοσίευμα της ιστοσελίδας που ασχολείται με το ρεπορτάζ της Μίλαν η 11αδα της θα είναι η εξής: Ρέινα, Αμπάτε, Μουσάτσιο, Ρομανιόλι, Λαξάλτ, Μπακαγιόκο, Μάουρι, Μπερτολάτσι, Μπορίνι, Κουτρόνε, Καστιγέχο.

Φυσικά, ακόμη υπάρχουν ημέρες για να αλλάξουν τα πλάνα του Γκατούζο, αφού ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (04/10), ωστόσο σύμφωνα με τους Ιταλούς αυτά έχει στο μυαλό του τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Διαβάστε επίσης

Το πιστεύουν οι «ερυθρόλευκοι»

Το πιστεύουν οι «ερυθρόλευκοι»

Όλοι στις τάξεις του Ολυμπιακού γνωρίζουν το πόσο δύσκολο έργο έχουν στο γήπεδο της Μίλαν, όμως πιστεύουν ότι μπορούν το θετικό αποτέλεσμα.

Τα έχουν… χάσει με τον κόσμο!

Τα έχουν… χάσει με τον κόσμο!

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν «τρελαθεί» με την αγάπη και στη στήριξη των φίλων της ομάδας και θέλουν να τους την ανταποδώσουν με καλό ποδόσφαιρο και νίκες στους προσεχείς αγώνες.

Το δίλημμα του Μαρτίνς για τον αντί-Τσιμίκα

Το δίλημμα του Μαρτίνς για τον αντί-Τσιμίκα

Ο νεαρός αμυντικός είναι τιμωρημένος και δεν θα αγωνιστεί στο ματς με την Μίλαν, με τον Πορτογάλο κόουτς να επιλέγει ανάμεσα στους Τοροσίδη και Κούτρη για τον αντικαταστάτη του.