Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ποιότητα, πληρότητα και πολλές λύσεις

Ποιότητα, πληρότητα και πολλές λύσεις
Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου 2018 - 12:20

Με πολλές αλλαγές η αποστολή του Ολυμπιακού για το Μιλάνο. Αρκετά νέα πρόσωπα αλλά το θέμα είναι πιο σύνθετο. Δεν έχει σημασία ποιοι είναι στην αποστολή και ποιοι εκτός. Τι εννοούμε με αυτό;

Πώς το καλοκαίρι οι «ερυθρόλευκοι» ενισχύθηκαν με πολλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Παίκτες που μπορεί ο καθένας να κάνει τη διαφορά. Οι περισσότεροι εξ αυτών έχουν δουλέψει με τον Πέδρο Μαρτίνς κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Με τον 48χρονο τεχνικό να γνωρίζει πολύ καλά τους παίκτες του, τις δυνατότητές τους και τι μπορούν να προσφέρουν. Με τον Πορτογάλο προπονητή να έχει τονίσει κατ' επανάληψη πώς εμπιστεύεται όλους τους παίκτες του. Δεν είναι απλά μια φράση που λέει ο ίδιος για τα... μάτια του κόσμου! Την πιστεύει καθώς έχουν δουλέψει πολλές ώρες μαζί τους.

Δηλαδή εάν στην ενδεκάδα δεν είναι ο Γκιγιέρμε, ο Νάτχο, ο Σισέ, ο Τοροσίδης, ο Νάτχο, ο Φετφατζίδης σημαίνει πώς αυτοί οι παίκτες δεν είναι το ίδιο καλοί με εκείνους που αποτελούν τις βασικές επιλογές του Μαρτίνς μέχρι τώρα; Δηλαδή ο Τουρέ, ακόμα κι αν δεν είναι 100% έτοιμος, δεν μπορεί να κάνει τη διαφορά;

Το ευχάριστο για τον τεχνικό του Ολυμπιακού είναι πώς έχει στα... χέρια του πολλούς ποιοτικούς παίκτες. Κι αυτό του δίνει τη δυνατότητα να κάνει αλλαγές και να μην αλλοιωθεί η εικόνα της ομάδας.

Διαβάστε επίσης