Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρύλος είσαι, μπορείς!

Θρύλος είσαι, μπορείς!
Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου 2018 - 22:42

Πανέτοιμος για τη μεγάλη αναμέτρηση με την Μίλαν είναι ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν το βράδυ της Πέμπτης (04/10) τους «ροσονέρι» στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League.

Οι Πειραιώτες γνωρίζουν το πόσο δύσκολο είναι το αυριανό ματς, ωστόσο, είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα από το «Σαν Σίρο».

Υπάρχει τεράστια πίστη στην ομάδα για κάτι καλό στην αυριανή αναμέτρηση, με τους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς να έχουν μία τεράστια ευκαιρία μπροστά τους, να δείξουν τι αξίζουν στο κορυφαίο επίπεδο.

Όλοι στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο ξέρουν ότι πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι για 90’ λεπτά, ώστε να πετύχουν τον στόχο τους και δείχνουν έτοιμοι να παίξουν από το ξεκίνημα της αναμέτρησης με το… μαχαίρι στα δόντια, κάνοντας χαρούμενους τους χιλιάδες ΓΑΥΡΟΥΣ που αναμένονται στο γήπεδο.

Υπάρχει τεράστια «δίψα» για ένα πολύ μεγάλο αποτέλεσμα στο «Σαν Σίρο» και ο Θρύλος έχει δείξει ότι στα δύσκολα μπορεί και τα φέρνει όλα εις πέρας.

Διαβάστε επίσης