Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Γιάγια και οι Ιταλοί...

Ο Γιάγια και οι Ιταλοί...
Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου 2018 - 12:51
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Το βράδυ της Πέμπτης είναι αρκετά πιθανό ο Γιάγια Τουρέ να βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού. Ξανά σε ευρωπαϊκό ματς του Θρύλου μετά από 12 χρόνια και 10 μήνες. Αλλά το πιο ενδιαφέρον σημείο είναι άλλο.

Η Μίλαν θα γίνει η 6η διαφορετική ομάδα από την Ιταλία που θα έχει αντιμετωπίσει ο Ιβοριανός στην καριέρα του. Έχουν προηγηθεί η Λάτσιο, η Ίντερ, η Γιουβέντους, η Νάπολι και η Ρόμα. Δεν είναι δε και τόσο συνηθισμένο ένας παίκτης να έχει αντιμετωπίσει τόσες πολλές ομάδες από μια χώρα.

Μια ωραία ιστορία για τον Τουρέ... Αυτό που απομένει να δούμε είναι εάν θα τα καταφέρει να πάρει μαζί με τους «ερυθρόλευκους» θετικό αποτέλεσμα. Στο «Σαν Σίρο», πάντως, θα αγωνιστεί για 2η φορά. Έχουν προηγηθεί δύο ματς με την Μπαρτσελόνα κόντρα στην Ίντερ, με τον Γιάγια να αγωνίζεται στο πρώτο (16/09/2009) που έληξε ισόπαλο 0-0. Στο δεύτερο (20/04/2010) είχε μείνει στον πάγκο.

Διαβάστε επίσης

Στην Εθνική Ελλάδος ο Τσιμίκας

Στην Εθνική Ελλάδος ο Τσιμίκας

Kλήθηκε από τον Μίκαελ Σκίμπε για τα ματς στο Nations League, επισφραγίζοντας τις εξαιρετικές του εμφανίσεις στον Θρύλο. Συνολικά 5 οι «ερυθρόλευκοι» στην αποστολή της «γαλανόλευκης».