Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρύλε παίξε γερά!

Θρύλε παίξε γερά!
Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου 2018 - 07:40

Κάτι τέτοιες βραδιές μένουν στην ιστορία. Κι αυτό θέλει να κάνει το βράδυ της Πέμπτης (live στις 19:55 στο gavros.gr/CS2) ο Ολυμπιακός στο Μιλάνο, στο «Σαν Σίρο». Οι «ερυθρόλευκοι» του Πέδρο Μαρτίνς με πολλά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα θέλουν να γράψουν ιστορία και να διεκδικήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα επί ιταλικού εδάφους, κόντρα στη Μίλαν.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Θρύλου θα κάνει αρκετές αλλαγές σε πρόσωπα στην ενδεκάδα σε σχέση με το ματς απέναντι στον ΠΑΟΚ, καθώς ακολουθεί εκείνο με την ΑΕΚ την Κυριακή στο ΟΑΚΑ (07/10, 20:30). «Φρεσκάρισμα» στο αρχικό σχήμα της ομάδας, με παίκτες που έχουν να αποδείξουν πολλά και έχουν πληθώρα κινήτρων να κάνουν μια πολύ καλή εμφάνιση.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχοντας στο πλευρό τους περισσότερους από 6.000 ΓΑΥΡΟΥΣ θα παλέψουν κόντρα στην ομάδα του Γκατούζο για να φύγουν με κάτι ουσιαστικό από την Ιταλία. Και έχουν αποδείξει πώς και μπορούν και ξέρουν να παίρνουν αυτό που θέλουν και στην Ευρώπη.

Διαβάστε επίσης

«Τρέλα» για Τουρέ!

«Τρέλα» για Τουρέ!

Ο Ιβοριανός μέσος του Ολυμπιακού τράβηξε τα βλέμματα των φίλων της ομάδας και όχι μόνο τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ιταλία.