Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μαντί... έγινε 15

Ο Μαντί... έγινε 15
Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου 2018 - 10:38
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Υπάρχει ένα προπονητικό ρητό (αγνώστου... πατρός) που λέει: η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση. Κι ένα άλλο που υποστηρίζει: η καλύτερη επίθεση, είναι η άμυνα. Ο φετινός Ολυμπιακός έχει την τύχη (πλάνο και επιλογή έχει για την ακρίβεια) να βρίσκεται στο ρόστερ του ένας παίκτης που υποστηρίζει και τα δύο ρητά.

Μιλάμε για τον Μαντί Καμαρά. Έναν ποδοσφαιριστή που κατά τη διάρκεια των αγώνων του Ολυμπιακού έχει την ικανότητα αφενός να σταματάει επικίνδυνες καταστάσεις για την ερυθρόλευκη άμυνα και παράλληλα ν' αρχίζει για την επίθεση.

Στο... ιστορικό (με την παροιμιώδη ατυχία του Ολυμπιακού και τύχη του αντιπάλου) πρόσφατο ματς με τον ΠΑΟΚ ο νεαρός Αφρικανός έκανε φετινό προσωπικό ρεκόρ σε κλεψίματα / ανακτήσεις μπάλας. Ούτε λίγο, ούτε πολύ, το... κοντέρ του σταμάτησε στα 15!

Μιλάμε για ένα τεράστιο νούμερο αν αναλογιστούμε ότι, ούτως ή άλλως, ο Ολυμπιακός κυριαρχούσε και την περισσότερη ώρα η μπάλα ήταν σε ερυθρόλευκα πόδια.

Να υπενθυμίσουμε ότι σε ματς όπως αυτό με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη ή τον ΠΑΣ στο «Γ.Καραϊσκάκης» είχε από 9.

Διαβάστε επίσης

Το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του Γκιγιέρμε

Το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του Γκιγιέρμε

Ο Βραζιλιάνος μέσος του Ολυμπιακού αναμένεται να αγωνιστεί ως βασικός στο ματς με την Μίλαν, παίρνοντας έτσι το βάπτισμα του πυρός στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ζήτησε συγγνώμη (και) η Burnley Mail από τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Ζήτησε συγγνώμη (και) η Burnley Mail από τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Μετά την Daily Mail και η τοπική εφημερίδα της Μπέρνλι, απολογήθηκε στον ηγέτη του Ολυμπιακού για τα όσα έγραψε μετά το ματς των Πειραιωτών με την αγγλική ομάδα, τα οποία συνειδητοποίησε ότι δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα.

«Ας το κάνουμε» (pic)

«Ας το κάνουμε» (pic)

Το μήνυμα του Γιάγια Τουρέ ενόψει του μεγάλου αγώνα του Ολυμπιακού με την Μίλαν.