Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η «μάχη» του κέντρου

Η «μάχη» του κέντρου
Σάββατο, 6 Οκτωβρίου 2018 - 13:19

Η αναμέτρηση με την ΑΕΚ είναι ένα ματς που θα κριθεί όπως όλα τα ντέρμπι από συγκεκριμένες παραμέτρους. Μια εξ αυτών είναι η «μάχη» του κέντρου. Ποια ομάδα θα καταφέρει να κυριαρχήσει στη μεσαία γραμμή, ποια ομάδα θα έχει την κατοχή της μπάλας και θα μπορέσει να επιβάλλει το δικό της τέμπο στην αναμέτρηση.

Ο Ολυμπιακός έχει δείξει τη φετινή σεζόν πώς κυριαρχεί σε αυτό τον τομέα, στις αναμετρήσεις για το ελληνικό πρωτάθλημα. Εξάλλου, με τον ΠΑΟΚ την περασμένη Κυριακή ήταν πολύ καλύτερος. Είχε κατοχή της μπάλας που έφτασε στο 60%, περισσότερα τρεξίματα και την υπεροχή.

Αυτό θα επιδιώξουν να κάνουν την Κυριακή το βράδυ οι «ερυθρόλευκοι» και πάλι. Να φέρουν το παιχνίδι στα μέτρα τους και να επιβάλλουν το ρυθμό τους. Εξάλλου, με δεδομένο ότι στο κέντρο της ΑΕΚ είναι παίκτες που παίζουν όλο τον καιρό, συνεχόμενα ματς, η κούραση ίσως παίζει το ρόλο της.

Διαβάστε επίσης

Μια λέξη στο μυαλό... Νίκη!

Μια λέξη στο μυαλό... Νίκη!

Αποφασισμένοι οι «ερυθρόλευκοι» να κάνουν αυτό που πρέπει στο ΟΑΚΑ, να πάρουν το «διπλό» και να αποδείξουν πώς είναι καλύτερη ομάδα.

Την έχει... (vids)

Την έχει... (vids)

Ο Κώστας Φορτούνης έχει σκοράρει 4 φορές στην καριέρα του κόντρα στην ΑΕΚ και θέλει να αυξήσει τον αριθμό αυτό στο αυριανό ματς του Θρύλου στο ΟΑΚΑ.

Τεράστια «δίψα» των Πειραιωτών

Τεράστια «δίψα» των Πειραιωτών

Οι παίκτες του Ολυμπιακού θέλουν όσο τίποτα άλλο να πάρουν τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ και είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να τα καταφέρουν.