Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την ομάδα»

«Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την ομάδα»
Σάββατο, 6 Οκτωβρίου 2018 - 15:42

Ικανοποιημένος από την εικόνα που έχει δει μέχρι στιγμής από τον Ολυμπιακό είναι ο Γρηγόρης Γεωργάτος όπως φάνηκε στις δηλώσεις που παραχώρησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στη δουλειά που έχει κάνει ο Πέδρο Μαρτίνς, στην μέχρι στιγμής εικόνα των Πειραιωτών, τονίζοντας ότι ο κόσμος έχει «αγκαλιάσει» την ομάδα γιατί βλέπει μπάλα, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά πως αν παίζεις μπάλα έρχονται και τα πρωταθλήματα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το έργο το Μαρτίνς:

«Είναι πολύ εύκολο να έχουμε όλοι γνώμη και να κρίνουμε μετά από κάθε ματς. Τώρα δεν είμαι μέσα στον Ολυμπιακό και βάσει των όσων βλέπων πιστεύω ότι οι κατάλληλοι είναι αυτοί. Φυσικά και είναι πολύ δύσκολο το έργο του. Ξέρει τους παίκτες που είχε στην προετοιμασία αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να διαχειριστεί τους νέους παίκτες, αυτούς που μπήκαν στην ομάδα».

Για το ρόστερ του Ολυμπιακού:

«Κακά τα ψέματα αυτό που βλέπαμε πέρσι να στεναχωρούσε. Τώρα βλέπω τον κόσμο του Ολυμπιακού να αγκαλιάζει την ομάδα. Αυτή την στιγμή υπάρχει μια ανοχή από τον κόσμο και μια πρόθεση να δώσει χρόνο».

Για ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ και τη Μίλαν:

«Έπαιξε ρόλο η απόδοση. Ξέρω τον Ολυμπιακό πολύ καλά. Θεωρώ ότι ο κόσμος θέλει αυτή τη χρονιά να δει μπάλα. Αν δεις μπάλα θα έρθει και το πρωτάθλημα. Εάν δεν μπορείς να αντέξεις την πίεση τότε καλύτερα να μην είσαι στον Ολυμπιακό. Ούτε καν σκεφτόμουν ότι εάν δεν έρθει ένα καλό αποτέλεσμα με ΑΕΚ θα διώξουμε τον προπονητή.

Ο Ολυμπιακός με τη Μίλαν στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλός. Σωστά δομημένη ήταν η ομάδα αλλά στην συνέχεια ήταν κάποιοι παίκτες που δεν είχαν ρυθμό και κουράστηκαν».

Διαβάστε επίσης

Άλλη ομάδα...

Άλλη ομάδα...

Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί μόνο με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί στη σύνθεση του κόντρα στην ΑΕΚ σε σχέση με το περυσινό ματς πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ.

Βασικός ο Λάζαρος!

Βασικός ο Λάζαρος!

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποκάλυψε ότι ο μεσοεπιθετικός του Θρύλου θα παίξει στο αυριανό (07/10) ματς κόντρα στην ΑΕΚ, κάτι το οποίο φυσικά αναμενόταν και επιβεβαιώθηκε από τον Πορτογάλο τεχνικό.

Μια λέξη στο μυαλό... Νίκη!

Μια λέξη στο μυαλό... Νίκη!

Αποφασισμένοι οι «ερυθρόλευκοι» να κάνουν αυτό που πρέπει στο ΟΑΚΑ, να πάρουν το «διπλό» και να αποδείξουν πώς είναι καλύτερη ομάδα.

Η «μάχη» του κέντρου

Η «μάχη» του κέντρου

Πολλά θα κριθούν την Κυριακή το βράδυ στη μεσαία γραμμή, ανάλογα με την ομάδα που θα καταφέρει να κυριαρχήσει.