Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σκάνδαλο με Τριτσώνη και τον διαιτητή του ΑΕΚ-Ολυμπιακός!

Σκάνδαλο με Τριτσώνη και τον διαιτητή του ΑΕΚ-Ολυμπιακός!
Σάββατο, 6 Οκτωβρίου 2018 - 18:36

Σκάνδαλο αποτελεί η επιλογή της ΚΕΔ να ορίσει τον Δανό ρέφερι Κριστόφερσεν στο ματς της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό. Γιατί αυτό; Διότι δεν είναι ένας τόσο άγνωστος διαιτητής για την ΚΕΔ όσο είναι για το ελληνικό κοινό. Είναι ένας ρέφερι που τον είδε ο Σταύρος Τριτσώνης πριν από δύο εβδομάδες από κοντά.

Είχε οριστεί, ο Δανός, να διευθύνει το ματς της Βίντι με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, στις 20 Σεπτεμβρίου, στην Ουγγαρία. Κι εκεί ο Τριτσιώνης ήταν παρατηρητής διαιτησίας του ματς και βαθμολόγησε τον Δανό ρέφερι! Και μετά από λίγες ημέρες έρχεται ο ορισμός του στην αναμέτρηση του ΟΑΚΑ.

Πώς γίνεται να τον βλέπει ένα μέλος της ΚΕΔ και μετά να ορίζεται; Και όχι κάποιο τυχαίο! Είναι ουσιαστικά αυτός που αποφασίζει για τους διαιτητές και όχι ο Περέιρα. Για τον οποίο Περέρια, οι άνθρωποι της Μπενφίκα που ήταν πριν από λίγες ημέρες στην Ελλάδα για το ματς με την ΑΕΚ, τον «στόλιζαν» αναφορικά με την ανικανότητά του.

Μόνο τυχαίο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί τελικά το γεγονός της επιλογής Κριστόφερσεν από την ΚΕΔ! Πρώτα τον βαθμολογεί ένα μέλος της σε διεθνές ματς και μετά από λίγες ημέρες να τον βλέπουμε να ορίζεται σε ένα πολύ σημαντικό ματς στο ελληνικό πρωτάθλημα. Τα συμπεράσματα δικά σας…

Διαβάστε επίσης