Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κωδικός... νίκες!

Κωδικός... νίκες!
Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2018 - 11:33

Η ουσία είναι μια. Οι καλές εμφανίσεις δεν φτάνουν. Πρέπει να υπάρχει ουσία. Κι αυτό είναι που λείπει από τον Ολυμπιακό τον τελευταίο καιρό. Παίζει καλά, αλλά δεν έχει μετουσιώσει αυτές τις καλές εμφανίσεις σε κάτι καλό. Με τον ΠΑΟΚ κυριαρχία, αλλά όχι ουσία. Στο Μιλάνο καλή εικόνα για 70 λεπτά, αλλά ξανά όχι ουσία.

Και στο ματς με την ΑΕΚ οι «ερυθρόλευκοι» στο τέλος πέταξαν το «διπλό»! Το θέμα είναι τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και πέρα. Αυτό που πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός να αρχίσει να παίρνει νίκες. Οι καλές εμφανίσεις είναι σημαντικό στοιχείο για μια ομάδα.

Αλλά για την ψυχολογία της, την αυτοπεποίθησή της, για να πάρει ξανά τα πάνω της η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς είναι αναγκαία τα αποτελέσματα. Πιο σωστά, είναι μονόδρομος να αρχίσουν οι «ερυθρόλευκοι» να κατακτούν ξανά τρίποντα, να παίρνουν νίκες.

Διότι ακόμα δεν έχει κριθεί κάτι στο πρωτάθλημα, το οποίο έχει δρόμο ακόμα, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι να έρθουν οι νίκες. Για να ανέβει η ψυχολογία της ομάδας. Μέσα από αυτή τη διαδικασία θα πάρει τα πάνω της και θα πατήσει καλύτερα στη συνέχεια.

Διαβάστε επίσης

Πίστη στο πλάνο

Πίστη στο πλάνο

Με σκληρή δουλειά θα συνεχίσουν να πορεύονται οι «ερυθρόλευκοι» και στο τέλος είναι σίγουρο πώς θα δικαιωθούν.