Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πίστη στο πλάνο

Πίστη στο πλάνο
Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2018 - 12:26

Η δουλειά ενός προπονητή είναι να δημιουργήσει μια ομάδα, να εκμεταλλευτεί τα πλεονεκτήματά της και να την κάνει να παίζει καλή μπάλα. Κοινώς μέσα από τη συστηματική και μεθοδική δουλειά σε καθημερινή βάση, να αποδώσει η προσπάθεια και να δικαιωθούν οι κόποι όλων. Αυτό είναι που ισχύει στη θεωρία. Στην πράξη πρέπει να υπάρχουν και τα αποτελέσματα.

Ο φετινός Ολυμπιακός είναι μια νέα ομάδα. Πολλά άλλαξαν το καλοκαίρι και κάθε ημέρα που περνά αυτή η ομάδα κάνει ένα μικρό βήμα προόδου. Γίνεται καλύτερη και προχωρά προς τα μπροστά. Αυτό που έχει λείψει έως τώρα από τους «ερυθρόλευκους» είναι τα αποτελέσματα. Τα θετικά αποτελέσματα και οι νίκες που θα είναι το αποτέλεσμα της δουλειάς που γίνεται.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι δουλευταράς, καθημερινά προσπαθεί με τους παίκτες του, δουλεύουν πολύ και ήδη έχουν δημιουργήσει ένα καλό σύνολο. Αυτό που λείπει είναι να φτάσουν εκεί που μπορούν. Ο καιρός είναι κοντά. Όλοι πάντως έχουν την ίδια άποψη.

Το πλάνο που υπάρχει θα εφαρμοστεί όπως είναι. Θα συνεχιστεί και στο φινάλε θα υπάρξει η δικαίωση, είναι σίγουρο αυτό. Εμπιστοσύνη στον Πορτογάλο τεχνικό και τη δουλειά του υπάρχει κι αυτό είναι που θα οδηγήσει τον Ολυμπιακό εκεί που θέλει.

Διαβάστε επίσης

«Έσκασε» ο Ποντένσε! (pic)

«Έσκασε» ο Ποντένσε! (pic)

Μετά την επέλαση που έκανε στη φάση του 90'+4, δεν μπορούσε να πιστέψει το πώς χάθηκε η ευκαιρία του Φετφατζίδη.

Κωδικός... νίκες!

Κωδικός... νίκες!

Ο Ολυμπιακός πρέπει να μετουσιώσει τις καλές του εμφανίσεις σε τρίποντα.